Gazete Vatan Logo

Kızılelma belgeseli ne zaman yayınlanacak, Hedef Kızılelma nasıl ve nereden izlenir? Kızılelma belgeseli 2 bölüm yayınlandı mı?

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar Kızılelma'nın geliştirilme aşamaları ve Baykar'ın yolculuğunu anlatan Hedef Kızılelma belgeselinin ilk bölümü düzenlenen galayla izleyiciyle buluştu. Selçuk Bayraktar, “Belgesel, Kızılelma'yı nasıl yaptığımızı, neden yaptığımızı anlatıyor. Ülkemizin semalarında hür ve bağımsız olabilmesi için çekilen onca çilenin, gayretin, anlamını anlatıyor" dedi. Peki, Kızılelma belgeseli nasıl izlenir, Hedef Kızılelma belgeseli nasıl izlenir? Kızılelma belgeseli 2 bölüm yayınlandı mı?

Kızılelma belgeseli ne zaman yayınlanacak, Hedef Kızılelma nasıl ve nereden izlenir? Kızılelma belgeseli 2 bölüm yayınlandı mı?

Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar Kızılelma’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan ‘Hedef Kızılelma’ belgeselinin ilk bölümü gösterime girdi. Peki, Kızılelma belgeseli ne zaman yayınlanacak, Hedef Kızılelma nasıl ve nereden izlenir?

HEDEF KIZILELMA NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

Baykar'ın YouTube hesabından izlenebilecek.

"KIZILELMA 2024'TE ÜRETİME GİRİYOR" 

Bayraktar, Kızılelma'dan ilk bombanın ne zaman atılacağına ilişkin soruya karşılık, "İnşallah 2024 üretime giriyor Kızılelma. O arada denemeleri yapılabilir. Açıkçası Akıncı gibi entegrasyonu. Akıncı'ya birçok mühimmat entegre edildi. Kızılelma'nın prototipleri ile de gerek duyarsak yapabiliriz. Mücadelemizi verdiğimiz ilk günden beri türlü türlü engellerle, yıpratmalarla, iftiralarla, karalamalarla, tehditlerle karşılaştık. Asıl olan burada menzil. Arkamda yazıyor: Kızılelma. Kızılelma bizim medeniyetimizin çok eski bir ülküsü. Ona doğru yürümek, aslolan bu. Yılmadan, dosdoğru yoldan ayrılmadan, iyi günde, kötü günde her şekilde mücadele etmek o yolda. Biz hep bunu yaptık ve bunu yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. 

Haberin Devamı