Gazete Vatan Logo

Kayıp tıp öğrencisi bulundu mu, kayıp tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin neden öldü?

Kayseri'de kayıp başvurusu yapılan ve 13 gündür aranan tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin’in akıbeti sorgulanıyor. Peki, Kayıp Tıp öğrencisi bulundu mu? Kayseri'de kaybolan Tıp öğrencisi neden öldü? Ahmet Enes Tekin ile ilgili merak edilenler…

Kayıp tıp öğrencisi bulundu mu, kayıp tıp fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin neden öldü?

Kayseri'nin Talas ilçesinde oturan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi Ahmet Enes Tekin, 21 Temmuz'da annesi ile hastaneye gitti. 21 Temmuz’dan itibaren Tekin’den haber alınamıyor. Peki, Kayıp Tıp öğrencisi bulundu mu? Kayseri’de kaybolan tıp öğrencisi Ahmet Enes Tekin’e ne oldu?

KAYIP TIP ÖĞRENCİSİ BULUNDU MU?

21 Temmuz tarihinde, Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi olan Ahmet Enes Tekin, annesiyle birlikte hastaneye gitti.

Tekin, annesinin yanından "Lavaboya gidiyorum" diyerek ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi, durumu polise bildirdi. Yapılan arama çalışmaları sorasında Tekin'in Tavlusun Mahallesi'nde Derevenk Viyadüğü'nde cesedi bulundu.

25 yaşındaki üniversitelinin cesedi, Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.