Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim 116. yeni bölümünde Bahar Candan kime tepki gösteriyor!

İşte Benim Stilim 116. bölümüyle bugün ekranlarda olacak. İşte Benim Stilim'in yeni bölümünde günün en güzel konseptini hangi yarışmacı hazırlayacak? Günün en rüküşü kim seçilecek? Eğlenceli diyaloglarıyla İşte Benim Stilim bugün...

İşte Benim Stilim 116. yeni bölümünde Bahar Candan kime tepki gösteriyor!

TV8'in fenomen hale gelen moda yarışması İşte Benim Stilim'de 11 Nisan gününün konusu "serbest kıyafet konsepti" oluyor. İşte Benim Stilim juri ve yarışmacıları arasında gerçekleşen diyaloglar izleyicileri güldürecek. Bahar Candan kiminle polemiğe giriyor, konu nedir? Tüm merak ettikleriniz bugün İşte Benim Stilim'de olacak.

Juri koltuğunda Ivana Sert, Kemal Doğulu, Kerimcan Durmaz ve Uğurkan Erez'in oturduğu İşte Benim Stilim yarışması hafta içi hergün TV8'de...

İŞTE BENİM STİLİM 116. BÖLÜM FRAGMANI

İŞTE BENİM STİLİM'DE 10 BİN TL KİMİN OLDU?

Haftanın en çok puan toplayan ismi Duygu Çevik oldu. Toplamda 48 puanla birinci olan Duygu bu hafta 10 Bin TL'lik çeki almaya hak kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim haftanın finalinde konsept 'Dans'tı. Bu hafta jüriden en düşük puan alan yarışmacılar Dilara Taşkın, Bahar Candan ve Tuğba Çiğdem oldu. Jürinin ortak kararı ile İşte Benim Stilim'e veda eden isim Tuğba Çiğdem oldu.

BAHAR CANDAN KİMDİR?
Bahar Candan eski İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı olan Nihal Candan'ın kız kardeşidir. Daha önce İşte Benim Stilim podyumunda Nihal Candan'ın şovunda sahne almıştı. Şimdi ise aynı yarışmada kendisi performans sergiliyor.
18 yaşında olan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Bahar Candan, Beykent Üniversitesi’nde okumaktadır. Hukuk Fakültesi'nde eğitim hayatına devam eden ve avukat olmayı isteyen güzel yarışmacı yarışmaya büyük amaçlarla katıldığını söylemişti. Asıl amacının kariyeri boyunca egolarını doğru şekilde yöneltmek olduğunu da açıkladı.

Haberin Devamı