Gazete Vatan Logo

İbrahim Çolak kimdir? İbrahim Çolak kaç yaşında ve nereli?

İbrahim Çolak hakkında çıkan taciz iddiaları sonrasında yaşamına son verdi. İbrahim Çolak'ın Ankara Pursaklar'daki evinde kendini asarak intihar ettiği öğrenildi. Bu haberin ardından pek çok kişi de İbrahim Çolak kimdir? İbrahim Çolak kaç yaşında ve nereli? sorusunu araştırıyor. İşte İbrahim Çolak hakkında merak edilenler...

İbrahim Çolak kimdir? İbrahim Çolak kaç yaşında ve nereli?

İbrahim Çolak hakkında ortaya çıkan taciz iddialarının ardından intihar ettiği öğrenildi. Taciz iddialarıyla gündeme gelen yazar İbrahim Çolak, İbrahim Çolak, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda intihar edeceği mesajı vermişti. Çolak'ın Ankara Pursaklar'daki evinde kendini doğalgaz borusuna asarak intihar ettiği öğrenildi.

İBRAHİM ÇOLAK KİMDİR?

İbrahim Çolak, 1969 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. 1999 depreminde iki yıl kadar İstanbul’da yaşadı. 2003 yılından bu yana Ankara’da olan İbrahim Çolak, 9 kardeşli bir aileye mensuptur. Uzun bir süre amatör futbol oynamış ve atletizim yapmış olan yazar evli ve üç çocuk babasıdır.

İBRAHİM ÇOLAK ÖLDÜ MÜ?

Taciz iddialarıyla gündeme gelen yazar İbrahim Çolak, yaşamına son verdi. Çolak'ın Ankara Pursaklar'daki evinde kendini doğalgaz borusuna asarak intihar ettiği öğrenildi.İbrahim Çolak, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda intihar edeceği mesajı vermişti. Çolak paylaşımında, "Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, 'kendimize yakışanı yapalım' düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İBRAHİM ÇOLAK NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Twitter'da 'Leylasalinger' kullanıcı adlı kadın, İhtiyar Kitabevi sahibi yazar İbrahim Çolak'a taciz suçlamasında bulunmuştu.Çolak'ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.