Gazete Vatan Logo

AK Parti grup toplantısı canlı izle! AK Parti grup toplantısı başladı mı, Cumhurbaşkanı ne açıklayacak?

AK Parti grup toplantısı kaçta, başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yapacağı grup toplantısı merakla takip ediliyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik dün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temel hak ve özgürlükler alanında önemli bir açıklama yapacağını duyurmuştu. İşte AK Parti grup toplantısı canlı izle

AK Parti grup toplantısı canlı izle! AK Parti grup toplantısı başladı mı, Cumhurbaşkanı ne açıklayacak?

AK Parti grup toplantısı canlı izle için yapılan aramalar arttı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 Ekim'de yapacağı grup toplantısında, hak ve özgürlükler konusunda açıklama yapacağını işaret etmişti. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır. Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Herkesi ekran başına bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Peki, AK Parti grup toplantısı başladı mı?

AK Parti grup toplantısı canlı nasıl izlenir?

Erdoğan AK Parti'nin TBMM grup toplantısındaki konuşmasına başladı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KONUŞMASI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Konuyla ilgili net bir açıklama olmamakla birlikte CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan kulislerdeki son bilgileri aktardı.

Arda Erdoğan değerlendirmeleri şöyle; "Temel hak ve hürriyetlerin kanunla değil anayasa ile belirlenebileceği görüşü hakim. AK Parti kulislerinde bu kapsamda bir kanun değişikliğinden ziyade bir anayasa değişikliğinin yapılabileceği değerlendiriliyor. Kulislerde konuşulan önemli bir başlık da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı grup toplantısında, anayasa değişikliğiyle ilgili çağrı yapacağı yönünde.

Haberin Devamı