Gazete Vatan Logo

Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları…

Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk’ın merakla beklenen 36. bölüm fragmanları yayınlandı. Afili Aşk'ın 36. bölüm fragmanında Ayşe'nin Kerem’i geri kazanmak için akılları durduracak planını devreye sokması dikkat çeken gelişmeler arasında yer alacak. Peki Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları

Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları…

Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Altan Erkekli, Neşe Beykent gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı Afili Aşk, 5 Mart Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Afili Aşk'ın yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında Ayşe ve Kerem arasındaki sürpriz yakınlaşma şaşırtıcı gelişmelerin ipuçlarını verdi. Peki Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları

AFİLİ AŞK 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dizide bu hafta, herkes Kerem’in ağzından çıkacak ismi beklerken, Kerem’in kararı Ayşe’yi alt üst eder. Kerem’in aklından geçenleri kimse bilmese de Ayşe’nin Kerem’i kaybetmeye niyeti yoktur. Ayşe Kerem’i geri kazanmak için akılları durduracak bir planı uygulamaya başlar. Ancak önüne Ceyda engeli çıkacaktır. Ayşe’nin hazırladığı aşk dolu büyük ikna planı işe yarayacak mı?

AFİLİ AŞK 36. BÖLÜM FRAGMANI

AFİLİ AŞK 36. BÖLÜM 2. FRAGMANI

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem ölüm kalım savaşı verirken Ayşe ve ailesinin endişeli bekleyişi sürer. Rıza Kerem’in başına gelenlerden kendini sorumlu tutar, Muhsin’e dostluk elini uzatır. Ancak bu sefer Yiğiter ailesi tepkilidir. Ayşe ise Kerem’i kaybetme korkusunu yaşar. Hastanedeki yas ortamı Kerem’in uyanmasıyla yerini bayram havasına bırakır. Ama garip giden bir şeyler vardır. Kerem her şeyin üstüne temiz bir sayfa açmak ister. Ayşe de Kerem için her şeyi yapmaya hazırdır. Ama bu o kadar kolay gözükmemektedir. Ceyda ve Yelda çoktan kendi planlarını uygulamaya geçmiştir. Ayşe ve Ceyda kıran kırana bir düelloya girer. Kerem bir karar vermek zorundadır. Yeni hayatında Ayşe’yle mi yoksa Ceyda’yla mı devam edecektir?

Haberin Devamı

AFİLLİ AŞK KONUSU NE?

Kerem, İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start- up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir. Getirmiştir ama babası Muhsin’in gözünde adam olamamıştır. Çünkü Kerem yiyip içip, gezip tozup, her çiçekten bal alma şiarıyla hayatını yaşayan biridir.

Haberin Devamı

Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe de biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, tatsız bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenmek ve bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan kaybolur.

Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi hem de aşk hayatından darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.

AFİLLİ AŞK OYUNCULARI KİMLER?

Çağlar Ertuğrul- Kerem Yiğiter

Burcu Özberk- Ayşe Özkayalı

Haberin Devamı

Altan Erkekli- Muhsin Yiğiter

Neşe Beykent- Yelda Yiğiter

Ozan Dağgez- Samet Yiğiter

Asena Tuğal- Hülya Yiğiter

Serkay Tütüncü- Volkan Çekerek

Benian Dönmez- Melahat Özkayalı

Taner Rumeli-Rıza Özkayalı

Uğur Uzunel-Erkut Özkayalı

Güzide Arslan-Gonca Durmaz

Yılmaz Kunt- Berk Koçar

Banu İnan- Nermin Horoz

Beril Pozam- Nazmiye Özkayalı

Hira Su Yıldız- Buse Özkayalı

Umutcan Ütebay- Sabri Horoz

Vural Ceylan- Kadir Horoz

Zeynep Tuğçe Bayat- Ceyda Aran