Gazete Vatan Logo

Gülse, Gazanfer Özcan meselesini nasıl çözdü?

Gülse Birsel, Gazanfer Özcan'ın ölümünden sonra Tahsin karakteri için nasıl bir çözüm buldu?

atv'de ekrana gelen ve yıllardır beğeni ile izlenen Avrupa Yakası dizisinin senaristi Gülse Birsel'in geçtiğimiz günlerde vefat eden Gazanfer Özcan'ın canlandırdığı Tahsin karakteri için nasıl bir senaryo oluşturacağı merakla bekleniyordu.

Gülse Birsel, dizide İffet'i oynayan Hümeyra'nın bu sezon başında diziden ayrılması üzerine karakteri Bursa'ya göndermeyi uygun bulmuştu. Tahsin ile küsen İfot, soluğu Bursa'da almıştı. Tahsin'i oynayan Gazanfer Özcan'ın vefatının ardından, yeni bölümde Gülse Birsel'in bu duruma nasıl bir çare bulacağı merakla beklenmekteydi. Gülse Birsel, dün akşam yayınlanan bölümde bu sorunu Tahsin'i de Bursa'ya göndermekte buldu.

Anne ve babalarının barıştığı haberiyle Volkan ve Aslı sevinirken, bir de şaşkınlık yaşadılar. Ekran başındakileri de şaşırtan senaryoya göre Tahsin ve İffet 'Cruise' gemisiyle 16 ülkeyi gezecekleri bir seyahate çıkmaya karar vermişlerdi.

Yine, iki kardeşin anne babalarıyla yaptıkları konuşmada Tahsin ve İffet'in bu seyahatlerinin 3 ay süreceği de seyirciye duyurulmuş oldu. Gülse Birsel, böylelikle dizinin sezon sonuna kadarki bölümünü bu gemi seyahati açıklamasıyla çözmüş oldu.

Bu arada, dün akşamki bölümde, Dilber Hala'nın işgüzarlığı yüzünden Makbule'nin anne ve babası Burhan ile nişanlandığını öğrenir ve İstanbul'a gelmeye karar verirler. Bu da gösteriyor ki haftaya Gönül Ülkü Özcan ve Müşfik Kenter, daha önce açıklandığı gibi Makbule'nin anne ve babası olarak yeni bölümde diziye dahil olacaklar.

Televizyon Gazetesi

Haberin Devamı