Gazete Vatan Logo

Grand Theft Auto V Premium Edition'a yenilikler gelebilir!

Grand Theft Auto V (GTA V) dünya çapında 90 milyondan fazla kopya sattı. Yayıncı Rockstar Games, Nisan ayında oyunun "Premium Edition" sürümünün yayınlayacağını duyurdu.

Grand Theft Auto V Premium Edition'a yenilikler gelebilir!

Rockstar, GTA 5'in premium sürümünün geleceğini duyurdu. Rockstar Games, 5 yıldır yenisi beklenen GTA serisinin, GTA 5 Premium sürümünü Oyuncuların beğenisine sunacak.

"Premium Edition" aslında 23 Mart'ta piyasaya sürülecek olsa da Rockstar Games tarafından tarih Nisan'a çekildi. "Premium Edition" temelde, dört yıllık indirilebilir içerik (DLC) ve "Criminal Enterprise Starter Pack"in eklendiği temel bir oyun.

Yeni içerik sunulmadan, "GTA" hayranları, Rockstar Games'in neden "GTA V: Premium Edition" uygulamasını başlatmaya karar verdiğine şaşırdı.

Game Rant'a göre, GTA V'in Playstation 4 Pro ve Xbox One X için geliştirmeler alacağına dair spekülasyonlar var. Şu anda oyun PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One ve Microsoft Windows'ta çalışıyor.

GTA V'in ilk sürümünden bu yana, PS4 ve Xbox One'da başlatılan oyuna çok sayıda grafiksel geliştirme zaten verildi. Ancak, çoğu geliştirici bu geliştirmeleri ücretsiz güncellemelerle yayınladığından, grafiksel geliştirmeler oyun için olası bir satış noktası gibi görünmüyor.

Haberin Devamı

GTA Online, çok oyunculu aksiyon-macera video oyununun çevrimiçi sürümü, 1 Ekim 2013 tarihinde piyasaya sürüldü. GTA V: Premium Edition, GTA Online lansmanından bu yana yeni alıcıların tüm DLC'leri almasını sağlayacak.

GTA 6 ne zaman gelecek?

Rockstar Games, 2018’de Red Dead Redemption 2'yi piyasaya sürecek.Youtube'da The Know adlı kanal, bir sonraki Grand Theft Auto'nun üç ila dört yıl içinde (yani 2021 veya 2022) piyasya çıkacağını ve Güney Amerika'da geçeceğini söyledi. GTA VI'da oynanabilir bir kadın karakter olduğu iddia ediliyor. Ancak GTA V'te olduğu gibi birden çok kahramanın bulunup bulunmayacağına dair bir bilgi yok. Ayrıca GTA 6, Project America olarak nitelendiriliyor.

Onur Binay - Milliyet.com.tr