Gazete Vatan Logo

Gmail yeni tasarımı ile yayında

Google’ın e-posta servisi Gmail, yıllar sonra yeni tasarımına kavuştu. Google'ın yeni yayınladığı tasarım ile modern görünüme kavuşan Gmail, kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Gmail yeni tasarımı ile yayında

Arama motoru devi Google, 2004 yılından beri kullanılan popüler servisi Gmail’in tasarımında yıllar sonra yeniliğe gitti. Yapılan yenilikler şimdilik web arayüzü için geçerli olacak.

Tasarıma ek olarak yeni özelliklere de kavuşan Gmail, artık daha işlevsel. Google, yeni Gmail tasarımını şimdilik isteğe bağlı olarak sunuyor.

Yeni tasarıma nasıl geçiş yapabilirim?

Gmail’in yeni tasarımına kolayca geçiş yapmak isteyen kullanıcılar için bir rehber hazırladık. Resimli anlatım yaptığımız rehber sayesinde sizde yeni Gmail tasarımına kolay bir şekilde geçiş yapabileceksiniz.

İşlemlere başlamadan önce bağlantıya tıklayarak Gmail hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra e-postanıza ulaşmış olacaksınız. Ekranın sağ üst köşesinde yer alan ayarlar sekmesine tıklayın.

Daha sonra karşınıza çıkan pencereden Yeni Gmail ürününü dene seçeneğine tıklayın. Yeni Gmail tasarımına geçiş işleminiz başlayacak.
Yeni tasarıma geçiş işlemi başarıyla tamamlandı. Bu adımdan sonra Gmail size maillerinizin görünümü ile ilgili üç farklı seçenek sunacak.
Bunlar, varsayılan, geniş ve kompakt. Kendinize uygun olan görünümü seçip tamam dedikten sonra artık yeni Gmail tasarımına sahip olmuş olacaksınız.
Google, yeni Gmail tasarımını beğenmeler için tekrar eski tasarıma dönme imkanı tanıyor. Yine aynı şekilde ekranın sağ üst köşesinde yer alan ayarlar sekmesinde yer alan “Klasik Gmail ürününe dön” seçeğine basmanız gerekiyor.

Haberin Devamı