Gazete Vatan Logo
Magazin Genç oyuncu yaşamını yitirdi

Genç oyuncu yaşamını yitirdi

Broadway sahnesine ilk olarak 6 yaşındayken Scarlett Johansson ile birlikte çıkan 13 yaşındaki oyuncu Laurel Griggs yaşamını yitirdi.

Genç oyuncu yaşamını yitirdi

6 yaşından beri Broadway müzikallerinde yer alan Griggs'in evde ödevini yaparken fenalaştı. Ailesile birlikte yaşadığı Stuyvesant Town’daki evde bilgisayar karşısında ödevini yaparken nefes alma güçlüğü çeken Griggs bir anda fenalaştı. Genç oyuncunun babası Andy Griggs’e, “Çok iyi hissetmiyorum” dediği ortaya çıkarken yerel basın ailenin genç kızı hemen hastaneye götürdüğünü yazdı.

Ünlü oyuncunun yaşam savaşını dört saat sonra kaybettiği belirtildi.

Griggs’in büyükbabası David B. Rivlin, astım krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan oyuncunun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi. Rivlin, “Dünya, herkes için mutlu bir gelecek isteyen gerçek bir prensesi kaybetti. Oyunculuk yaparak çocukluk hayalini gerçekleştirmişti ve gelecek için büyük planları vardı” diye konuştu.

Yaşananların ardından önceki gün bir açıklama yapan doktorlar genç kızın astım krizine bağlı olarak yaşanan komplikasyondan yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Amerikalı oyuncu için 7 Kasım’da New York’taki Park West Riverdale’de cenaze töreni düzenlendi.

Haberin Devamı