Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta gün birincisi kim olacak

Gelinim Mutfakta çarşamba günü puan durumu hangi yarışmacının çeyrek altının sahibi olduğunu gösterecek.

Gelinim Mutfakta gün birincisi kim olacak

Yeni yarışmacının total puanlarının merak konusu olduğu günde haftanın finaline sayılı günler kala genel puan tablosu da şekilleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta gün birincisi açıklanmadan önce programda neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta 20 Şubat 2019 puan durumu gün sonuncusunun yanı sıra çarşambanın liderini de gösterecek. Gergin dakikaların yaşandığı bölümde sonuçlar yemeklerin tadılmasının ardından ortaya çıkacak. İşte Gelinim Mutfakta programında bugün yaşananlar…

Reyhan Hanım, diğer kaynanaları organize ederek Gülcan ve Nergis'e tuzlu kahve şakası yaptı. Acı ve tuzlu kahveleri pişirip mutfağa daldı. Gülcan ve Nergis'e kaynanalarından bir jest gibi kahveleri sundu. Nergis, rahatsız olmadan kahveyi içti ve kaynanasına teşekkür etti. Gülcan ise, önce Reyhan Hanımdan içmesini istedi. Ondan gelen kahveye güvenemedi. Reyhan Hanım, şakanın tutması için mecburen içti. Onun içtiğini gören Gülcan ilk yudumda neye uğradığını şaşırdı. Kaynanalar odasından izleyen Besime Hanım gördüğü manzara karşısında çok sevindi...

Haberin Devamı

Gelinler yemeklerini yaptıkları sırada Bircan'ın nikahından görüntüler gösterilmeye başladı. Her gelin için özel olan anları tüm gelinler mutlulukla izlediler. Sonrasında bu video hakkında konuşmaya başladılar. Bircan'ın, o günün heyecanını hala yaşadığı görüldü.

GELİNİM MUTFAKTA’DA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Çarşamba gününün gün birincisi kaynanaların yemekleri tadarak puanlamalarını yapmasının ardından ortaya çıkacak. Yeni günün kazananı aynı zamanda çeyrek altının da sahibi olacak.