Gazete Vatan Logo
Magazin Gelin Adayı Naz Mila, dünyaevine girdi!

Gelin Adayı Naz Mila, dünyaevine girdi!

İzdivaç programındaki açıklamalarıyla adını duyuran Naz Mila, dünyaevine girdi. Mila takipçilerine müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

Gelin Adayı Naz Mila, dünyaevine girdi!

Katıldığı izdivaç programındaki açıklamalarıyla sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren gelin adayı Naz Mila sonunda muradına erdi.

"EVLENEMEZSİN DEDİLER"

Instagram hesabından bir video paylaşan Naz Mila dünyaevine girdi. Mila paylaştığı videoya, "Evet evlenemezsin dediler evlendim. Hem de beni çok güzel seven bana özel hissettiren her istediğimi tek kelimemle önüme sunan en önemlisi de benim sevdiğim adamla çok mutluyum senin gibi bir eşe sahip olduğum için." notunu ekledi.

Sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği cesur paylaşımlarla adından söz ettiren gelin adayı Naz Mila, sevgilisiyle birlikte çektirdikleri fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Gelin adayı Naz Mila, Instagram hesabından adının Gürkan olduğu öğrenilen sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmıştı. Naz Mila paylaştığı fotoğraflara, "Aşkım" notunu eklemişti. Naz Mila'nın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Yakışmışsınız." yorumunu yapmıştı.

Haberin Devamı