Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ekim Cuma

FOX TV’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde İsmail Küçükkaya ile Çalar saat programıyla başlıyor. Ardından yemek programı ve sevilen dizilerin tekrar bölümleriyle devam ediyor. Akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle ekranda olacak.FOX TV’nin 1 Ekim Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ekim Cuma

FOX TV’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı saat 07.15’te İsmail Küçükkaya ile Çalar saat programıyla başlıyor. Haber programında, Türkiye’nin dört bir yanından derlenen haberler izleyici ile buluşturuluyor. Programın ardından saat 10.00’da Memet Özer ile Mutfak’ta programı başlayacak. Memet Özer, mutfağında ünlü konukları ağırlayacak. Bir yandan da güncel sohbetler edilirken lezzetli yemek tarifleri yapılacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.45’te Kaybolan Çiçekler ekrana gelecek. İnci Ertuğrul’un sunuculuğunu yaptığı programda bir avukat, bir psikolog ve çocuklarını bulmak için çare bekleyen aileler buluşturulacak. Çeşitli nedenlerden dolayı kaybolmuş çocuklarını bulmak isteyen ailelere yardım edilecek.

13.30’da Kalbimdeki Deniz dizisinin tekrar bölümü başlayacak. Dizide Deniz, bir kadının isteyeceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı, kocasının arkada iz bırakmadan gitmesiyle tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla ortada kalan Deniz ile ona hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük sürpriz ile kesişir

Haberin Devamı

16.45’te Şevkat Yerimdar dizisi tekrar bölümüyle ekranda olacak.

19.00’da Fatih Portakal ile FOX Ana Haber yer alacak. Haber programında Türkiye ve dünya gündemine dair sıcak gelişmeler, son haberler paylaşılacak.

20.00’da ise Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü başlayacak. Dizide Şevkat ve Esin’in başından geçen olaylar anlatılır. Şevkat asi ruhlu mahalle delikanlısıdır. Öfke kontrolü en büyük sorunudur. Esin ise Şevkat’e kök söktürür ve onu çileden çıkartır. İki yakası bir araya gelmeyen Şevkat’in iki ayağını bir pabuca sokmayı başarır. İki arızalı karakter arasında ilişki kurulur ve yaşadıkları mahallenin altını üstüne getirirler.

00.30’da yabancı film Felekten Bir Gece 3 yer alacak. Filmde Phil, Stu ve Doug kendi hallerinde yaşarlar. Leslie Chow ise Tayland’da hapishanededir. 3 erkeğin normal hayat sürmesi Alan’ı hiç memnun etmez. Alan, kişisel bir krizin ortasına düşer ve en sonunda yardım almaya karar verir. En önemli sorumluluk ise en iyi 3 dostunun omuzlarındadır.

Haberin Devamı