Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ağustos Perşembe

Fox TV yayın akışı 17 Ağustos Perşembe günü İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Ardından Kaybolan Çiçekler programı canlı olarak yayınlanıyor. Kaybolan Çiçekler’den sonra yerli dizi Şevkat Yerimdar sizler ile oluyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Sen İste Yeter ve Fatih Portakal ile FOX Ana Haber yayın akşına giriyor. Akşam kuşağında yabancı sinema filmi Kung Fu Panda 2 yayınlanıyor. Hemen ardından Milyonluk Resim yarışma programı yeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Fox TV 17 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 17 Ağustos Perşembe

Fox TV 17 Ağustos Perşembe günü yayın akışı 07.15’te İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat haber programının canlı yayını ile güne başlıyor. Sabah haberlerini aktaran Çalar Saat programının ardından yerli dizi İnadına Aşk tekrar bölümüyle Fox TV ekranlarına geliyor. Aşk için inat edenlerin dizisi İnadına Aşk 10.00’da Fox TV ekranlarında! İnadına Aşk yerli dizisinden sonra kayıp çocukların ailelerine kavuşturulduğu program Kaybolan Çiçekler canlı yayını ile Fox TV ekranlarında yerini alıyor. Haftalardır hatta aylardır çocuklarını göremeyen ailelere Kaybolan Çiçekler programı umut oluyor. Kaybolan Çiçekler saat 10.30’da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15.15’te Fox TV ekranlarının komedi dizisi Şevkat Yerimdar yayınlanıyor. Şevkat Yerimdar’ın bu bölümünde Şevkat gözünü karartıyor ve olanlar oluyor. Macera dolu bu bölümü mutlaka izlemelisiniz. Şevkat Yerimdar’ın ardından ekrana Sen İste Yeter programı geliyor. Programda küsler barışıyor ve ayrılanlar birleşiyor. Sen İste Yeter 16.15’te Fox TV’de! 19.00’da Fatih Portakal ile FOX Ana Haber akşam kuşağına giriş yapıyor. Fatih Portakal’a özgü sunumla gerçekleşen programdan tüm gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da eğlenceli yabancı sinema filmi Kung Fu Panda 2 yayınlanıyor. Kızgın Beşli, Çin’i ve Kung Fu’yu yok etmeye çalışan kişiler ile savaşıyor. Filmin kahramanı Po bu savaşma esnasında kendi yeteneklerini keşfedecek ve bu sayede daha iyi savaşabilecektir.

23.30’da Fox TV ekranlarının çiçeği burnunda yarışma programı Milyonluk Resim yeni bölümüyle yayınlanıyor. Milyonluk Resim’in sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapıyor. Yarışmada sorular görsel formatlarda geliyor. Eğer görsel hafızanıza güveniyorsanız bu yarışma tam da size göre! Milyonluk Resim yarışma programının ardından İk Buluşma şaka programı ekrana geliyor. Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı programda şaka yapılan kişilerin halleri ile eğlenceye doyacaksınız. İlk Buluşma 01.00’da Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise sabah kuşağında yer alan Sen iste Yeter programının tekrarı yayınlanacaktır. Kaçıranlar için yayınlanan tekrar bölümünü 03.15’te Fox TV ekranlarında bulabilirsiniz. Ardından yerli dizi Aşk Yeniden de tekrar bölümüyle Fox TV yayın akışında yerini alıyor.