Gazete Vatan Logo

Fotoğraftaki eksiklik doldu

Yenilenen Jeep Compass, Türkiye’de biri benzinli, ikisi dizel olmak üzere 3 motor seçeneğiyle satışa sunuldu.

Fotoğraftaki eksiklik doldu

Yenilenen Jeep Compass, Türkiye’de biri benzinli, ikisi dizel olmak üzere 3 motor seçeneğiyle satışa sunuldu. Lansmana özel 189 bin TL’den başlayan satış fiyatıyla lüks kompakt SUV segmentinin yeni oyuncusu olarak rekabete katılan Jeep Compass, standart olarak sunulan 4x4 çekiş sistemi ve 9 ileri otomatik şanzıman gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Modelin daha yollara çıkmadan büyük ilgi gördüğünü söyleyen Jeep Marka Direktörü Sinan Saip Bel, ilk etapta satışa sunmak üzere 150 adet Jeep Compass getirdiklerini belirtti. Bel, “Bugünkü Jeep aile fotoğrafındaki eksiklik Compass ile doluyor. Bu model kuşkusuz, global pazarlardaki 2 milyonluk satış hedefine ulaşmamızda kilometre taşı olacak” diye konuştu. Global anlamda SUV pazarının her geçen gün önemini artırdığına dikkat çeken Bel, şu bilgileri verdi:

Hedef 10 bin satış

“Yeni Compass, 2020’de yüzde 20 büyümeyle 7.5 milyon seviyesine ulaşması beklenen SUV segmentinde yer alıyor. Jeep Compass ile biz de Türkiye’de geçmişten bugüne tarihin en yüksek satış adetlerine imza atacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz 2020 yılında toplam satış olarak 10 bin adetlere ulaşmak.”

Haberin Devamı