Gazete Vatan Logo

Fiesta zamanı

Ford B sınıfının popüler modeli Fiesta’yı yeniledi. Daha sportif hatlara kavuşan araç ST-Line, performanslı ST, lüks Vignale ve crossover versiyonlarıyla öne çıkıyor

Fiesta zamanı

Ford B segmentinde yer alan popüler modeli Fiesta’yı yeniledi ve ülkemizde satışa çıkardı. Yeni Fiesta’nın en önemli özelliği geniş müşteri kitlesine ulaşacak olması. Ford performans araçlarından ilham alan ST-Line, lüks Vignale, crossover Active ve yüksek performanslı ST, Fiesta’nın versiyonları olarak müşterilerin beğenisine sunulacak.

Otomobilde 100 beygir güç üreten 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor, 85 beygirlik 1.5 TDCi dizel ve yeni 1.1 litre benzinli motor seçenekleri yer alacak.

Fiesta geliştirilmiş süspansiyon ve Elektronik Tork Kontrolü sistemiyle virajlarda yüzde 10 daha fazla yol tutuş ve yüzde 8 iyileştirilmiş fren mesafesi sunuyor. Fiesta, 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran aracılığıyla SYNC3 araç içi multimedya sistemi ile sesle komut sistemi sunarak dünyaya bağlanabiliyor. Araçta, gece görüşü de sağlayan ve Ford’da ilk defa sunulacak olan Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı gibi özellikler bulunuyor.

Her zevke göre seçenek

Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, yeni Fiesta’yla ilgili hedeflerini şöyle aktardı: “Yeni Fiesta’da, müşterilerimizin Fiesta tutkularını paylaşarak bunu daha fazla seçenek ve kişiselleştirme imkanıyla ileriye taşıdık. Şimdi, her beğeniye uygun, B segmenti müşterilerinin birkaç yıl önce ancak hayal edebilecekleri ileri teknolojilerle donatılmış Fiesta’mız var. 2018 ortası itibariyle sunacağımız tüm versiyonlar ile Fiesta segmentinin en çok seçenek sunan ve en teknolojik aracı olacak.”

Haberin Devamı