Gazete Vatan Logo

Ferrari’ye 4 sipariş

Ferrari, Portofino’nun yeni modelinin dünya tanıtımını Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirdi.

Ferrari’ye 4 sipariş

600 HP gücündeki motoruyla 0’dan 100 km/s hıza 3.5 saniyede ulaşabilen Ferrari Portofino, en hızlı cabrio olma özelliğinin yanı sıra, katlanabilir ‘hardtop’ tavanı, geniş bagaj hacmi ve cömert yaşam alanı ile kısa süreli yolculuklar için sunduğu, iki adet arka koltuk kullanımıyla, çok yönlü bir yapı sunuyor. Ferrari’nin yeni giriş seviyesi GT modeli olan Portofino’yu 2018 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunacaklarını belirten FerMas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, ülkemizden şimdiden 4 sipariş olduğunu belirtti.

Lamborghini göz kamaştırdı

2018 model Lamborghini Aventador S Roadster Frankfurt Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıktı. Güç ünitesi ve altyapı olarak Coupe ile benzer genleri taşıyan Roadster her zaman olduğu gibi tavan bölümündeki özellikleri ve yapısıyla dikkat çekti.

Her yıl yeni bir model

2020’ye kadar her yıl yeni bir model tanıtacak Suzuki, orta vadeli yönetim planı “Suzuki Next 100” çerçevesinde geliştirdiği ve 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıttığı yeni Suzuki Swift Sport ile model atağını sürdürüyor.

Haberin Devamı