Gazete Vatan Logo

Facebook'tan flaş test! Deniyorlar...

Facebook Messenger'da yeni bir özellik daha devreye giriyor. Yeni özellik arkadaşlara birlikte video izleme olanağı tanıyacak.

Facebook'tan flaş test! Deniyorlar...

Facebook, Messenger uygulamasının kullanımını arttırmak için birbiri ardına güncelleme üzerinde çalışıyor. Messenger üzerine büyük mesaide bulunan Facebook ekibi, son olarak çareyi yeni bir özellikte bulmuş gibi görünüyor: Birlikte Video İzle.

Facebook Messeger'da ne zaman devreye gireceği bilinmeyen bu özellik, Twitter'da Ananay Arora isimli bir kullanıcının kod satırlarını ifşa etmesiyle kendini gösterdi. Facebook'un test ettiğini ortaya koyan bu kod satırlarından anlaşılan ise, Facebook arkadaşlarının sohbet ekranı üzerinden grup halinde aynı anda video izleyebilecekleri.

Sohbet penceresi içinden vidoe izlemenin sohbete elbette büyük katkısı olacak. Böylece sohbet uygulaması Messenger'daki etkileşimi arttırmayı hedefleyen Facebook, bunda ne kadar başarılı olacak hep birlikte göreceğiz. Birlikte Video İzle özelliğinin ne zaman devreye gireceği ise şimdilik bilinmezliğini koruyor.