Gazete Vatan Logo
Magazin Evim ve arabamı evliyken sattım

Evim ve arabamı evliyken sattım

Sinan Serter ile olan 8 yıllık evliliğini 2013 yılında sonlandıran Özlem Yıldız, 2. Sayfa programına konuk oldu. Kendisine benzer durumlar yaşayan Demet Akalın hakkında konuşan Özlem Yıldız, gözyaşlarına hakim olamadı

Evim ve arabamı evliyken sattım

Özlem Yıldız, dün teve2’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yıldız, canlı yayında gözyaşları içinde yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı...

- Gece hiç uyumadım. Onunla aynı şeyleri yaşadım. Ben o dönemi atlatırken neler yaşadığımı biliyorum. Yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Ben, 6 yıl direndim ama verilen kararı değiştirebildim mi? Hayır... Sonuç yine ‘Özlem para için boşandı’ oldu.

- Demet’in şu an yaşadıklarını biliyorum. Hissediyorum. Sonuna kadar onun yanında olmak istiyorum. Kolay alınacak kararlar değil bunlar. Benim evliliğimde çok uzun bir süreçte bu kararı aldım. Yuvamı korumak için, evladım için direndim. Beni aşan rakamlara imza attım ama olması gerekti...

- Demir’in doğum günün birlikte kutladık. Hala en iyi arkadaşım. Sinan çok iyi bir insan ama biz karı-koca olmayı beceremedik. Yaşayan için çok zor bir durum.

- Çocuğunuzun buna şahit olması çok kötü bir şey. Bunu bir anne ve bunu yaşamış bir kadın olarak söylüyorum. Çocuğumun okuldan gelmesine yarım saat vardı. Kapının önünde TIR’lar bekliyordu. Sonra ‘Özlem para bitti, gitti’ oldu. Özlem’in yaşadıklarını bileceksin önce. Benim boyumu aşan borçların içine girdim.

Haberin Devamı

- 5 yıl oldu evliliğimiz biteli, ne kadar borç ödedim bilmiyorum hep ödedim onu biliyorum. Evlenmeden önce evim ve arabam vardı onlar evliliğimiz içinde gitti. Şu an kendime ait bir evim yok kirada oturuyorum. Borcum daha yeni bitti.

- Üzerinden kaç yıl geçti, dün sanki Demet’in yaşadıklarını yine ben yaşadım. Bütün gece uyumadım. Kendimi rahatsız hissediyorum, Demet’e de söyledim. Sadece izleyenlere, yorum yapanlara, ellerini ovuşturanlarına söylüyorum. Hira var ortada. Yılların birikimi bir anda gitsin, çocuğunun geleceği bir anda gitsin hiç kimse istemez.