Gazete Vatan Logo

Evde kalana ev fırsatı

Kurban Bayramı’nı kapsayan 9 günlük tatilde İstanbul’da kalanlara kampanyalar hazırlandı. Düşük faizden peşinatsız alıma farklı seçenekler sunan kampanyalar haftasonu da sürecek.

Evde kalana ev fırsatı

Kurban Bayramı’nı kapsayan 9 günlük tatil, ev almak isteyenleri de harekete geçirdi. Her bayram olduğu gibi firmalar ev almak isteyenlere düzenledikleri kampanyalarla ‘bayram hediyesi’ veriyor. Tatil boyunca satış ofislerini açık tutan şirketler, sonbahar kampanyalarını bayram ile birlikte başlattı.

% 0.70 fırsatı sürüyor

Ağustos ayından bu yana devam eden Emlak Konut GYO’nun başlattığı 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeli satış kampanyası ile GYODER üyelerinin aynı şartlara sahip kampanyası da halen devam ediyor. Yani bayram tatilinde bu fırsatlardan yararlanmak isteyenler de diledikleri evi seçebilmek için bol vakte sahip olacak. Sektörün önde gelen firmalarının sunduğu fırsatlar arasında şirket bünyesinde düşürülen faiz oranlarından vade uzatmaya, indirimlerden taksit ötelemeye kadar farklı seçenekler bulunuyor.

Kampanyayı uzattı

DENGE Yapı, Ağustos ayı için başlattığı kampanyasını bayrama özel uzatma kararı aldı. Ağustos ayı içinde yapılan 60 ay vade ve sıfır faiz kampanyasıyla cazip fırsatlar sunduklarını belirten Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Ağustos ayı sonunda bitmesini planladığımız kampanyamızı bayrama özel uzatma kararı aldık. Ev sahibi olmak isteyen herkesin Denge Towers’la çifte bayram yaşamasını istedik” dedi.

Haberin Devamı

60 ayda % 0.62 faiz oranı

SARAY Grup tarafından inşa edilen Greenist Güneşli projesinde 0.62 faizle 60 ay, 0.70 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor. 26 bin metrekare alanda yükselen Greenist projesinde 174 daire yer alıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 1+1’den 5+1’e kadar konut seçeneklerinin sunulduğu proje İstanbul Güneşli’de yer alıyor.

Fiyatlar sabitlendi

TEKFEN Emlak Geliştirme, HEP İstanbul projesi ile “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına verdiği desteği Kurban Bayramı’nda da sürdürüyor. Şirket, kampanya süresince hiçbir şekilde fiyat artışı yapmayacağının garantisini veriyor.

Peşinatsız ev imkanı

AREON Yapı’nın Bodrum’da yer alan imzasını taşıyan Areon Boğaziçi Evleri projesinde 1+1 ve 2+1’lere yer verildi. 2 katlı 35 blok ve 3 katlı 38 bloktan oluşan Areon Boğaziçi Evleri projesinde 294 konut bulunuyor. Areon Boğaziçi Evleri’nde 1+1’ler 160 bin TL’den, 2+1’ler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız, ara ödeme olmadan aylık taksitler 950 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

Vade farksız 36 ay taksit

FİKİRTEPE’DE Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul 216 projesinde, inşaat ve satış çalışmaları devam ediyor. Kurban Bayramı’na özel yüzde 0.70 faiz fırsatı ile sunulan projede metrekare fiyatları 8 bin liradan başlıyor. Eylül ayı süresince devam edecek olan kampanyada şirket bünyesince vade farksız 36 ay taksit imkânı sunuluyor.

Teslime hazır evlerde peşinat indi

AŞÇIOĞLU, bu ay teslim edilecek olan Selenium Ataköy ve 2017 Haziran’da teslim edilecek olan Selenium Retro’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânı sunuyor.

Faizi % 0.55’e çekti

DEMİR İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projelerinde bayrama özel kampanya uyguluyor. Yüzde 25 peşinat verilen projelerde kalan tutar yüzde 0.55 faizle 120 ay taksitlendiriliyor.

Haberin Devamı