Gazete Vatan Logo
Magazin Eşim iki gün ortadan kayboldu!

Eşim iki gün ortadan kayboldu!

Sertab Erener, eşi Emre Kula’yla ilginç bir anısını anlattı: “Emre’yle tanıştığımızda peşimize takıldılar. Bir gün bir arkadaşı aradı ‘Emre, vapurdaki televizyonda sizi gördüm’ diyince, Emre panikledi. Sonra iki gün kayboldu”

Eşim iki gün ortadan kayboldu!

Sertab Erener, gitarist, söz yazarı ve besteci eşi Emre Kula’yla önceki akşam ENKA Kültür Sanat 30’uncu Yıl Açıkhava Buluşmaları kapsamında Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Kula ile 2015’te dünyaevine giren şarkıcı, sahnede komik bir anısını anlattı, “Emre’yle tanıştığımızda bizim peşimize takıldılar. Bir gün bir arkadaşı aradı ‘Emre, Mudanya’ya gidiyorum vapurdaki televizyonda sizi gördüm’ dedi. Emre de ‘Benim orada ne işim var ekranda’ diye panikledi. Sonra iki gün kayboldu. ‘Her halde gitti’ dedim” sözleriyle izleyenlerini güldürdü.

Tahliyeye tepki

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuarı’nın tahliye edilmesi kararına tepki gösteren Erener, “Benim orada yıllarım var. Onun duvarları ve odaları sesimizle ve enerjimizle dolu” diyerek sitem etti.