Gazete Vatan Logo

Erdoğan: File ve bez torbaları promosyon olarak dağıtacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti il başkanları toplantısında partililere seslendi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yi kastederek "YSK önünde oturacağız diyenleri unutmuş değiliz. Ne oldu? Nerede oturdunuz? Hala oturuyorsunuz. Ve artık esameleri bile yok." ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca naylon poşete savaş açtıklarını belirterek, "Bu seçimde biz bez torbalar ve kenevirden yapılmış filelerle meydanda olacağız. Bunları inşallah bu kampanyada milletimize promosyon olarak dağıtacağız" dedi.

Erdoğan: File ve bez torbaları promosyon olarak dağıtacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"na katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"AY SONUNDA MANİFESTOMUZU AÇIKLAYACAĞIZ"

Ay sonunda Ankara'da tüm adaylarımızla biraraya gelip manifestomuzu açıklayacağız. Aday belirleme süresinde yaşanan her şey geçmişte kaldı.

"SEÇİM KURULLARIMIZI TEHDİT EDEN ADAYI UNUTMUŞ DEĞİLİZ"

Bazılarının kendi başarısızlıklrını seçim kuruluna yüklemelerine her daim şahit olduk. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçim kurullarımızı tehdit eden adayı unutmuş değiliz. YSK önünde oturacağız diyenleri unutmuş değiliz. Ne oldu? Nerede oturdunuz? Hala oturuyorsunuz. Ve artık esameleri bile yok. Seçmen kütükleriyle ilgili iddialar her seçim dile getirilir. Sistemden kaynaklanan sorunların asıl mağduru AK Parti'dir.

"504 BİN SEÇMENİN KÜTÜKLERDE KAYDINI BULAMADIK"

AK Parti'nin 10 milyon 337 bin üyesinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydını ne yazık ki bulamadık. Kaydı olmayan 375 bin kişi var ki bu konuda teşkilatlarımıza önemli görevler düşüyor. İlçe değiştiren 1,5 milyon seçmen var. Bunların 222 binden fazlası bizim üyemiz, onları yakın markaja alacağız.

Haberin Devamı

İLK DEFA OY KULLANACAKLARA YAKIN MARKAJ

İlk defa oy kullanacak 1 milyon kişiyi yakın markaja alalımi yanlışa düşmesini engelleyelim. Bir ilçeye yerleşen kişiye teşkilatımızın hoş geldin ziyareti yapması, seçme ve seçilme hakkı elde eden kişiye partimizin kendini anlatması önemlidir. Bu rakamlar seçimlerde bize lazım olan farkı ortaya koymamızda bize katkı sağlayacaktır.

"MİLLETİMİZİN HER FERDİNİ İKNA ETMELİYİZ"

AK Parti olarak bizim için 31 Mart seçimleri belediyecilikte 25 yıllık bir tecrübenin zirvesi olacaktır. Kimsenin AK Parti'ye oy vermek gibi bir mecburiyeti yoktur. Milletimizin her bir ferdini AK Parti'ye oy vermeye davamızla, duruşumuzla, hizmetlerimizle ikna etmeliyiz. Siyaset milleti kendinen nefret ettirme değil, kendini millete sevdirme sanatıdır.

SANDIK ESASLI ÇALIŞMA BAŞLIYOR

Günümüzde farklı teknolojik araçlar olabilir ama unutmayın halen herşey insanla başlıyor insanda bitiyor. Bunun için çalmadık kapı, sıkmadık el almadık gönül bırakmayacağız. Bunlar sanal ortamlarda, sanal unsurlarla olacak şey değil. 10 milyonu aşkın üyemizi nasıl çalıştıracağız bunun üzerinde duracağız. Diyoruz ya sandık esaslı bir çalışma. AK Parti bizlerin değil milletimizin partisidir. Zaten milletimize mal olduğu için buralara geldik. Esasen AK Parti kurulduğu günden beri sürekli bir imtihan içindedir. Millete seçimden seçime gidenlere dikkat ediniz. Bunlar kendi politikalarını millete anlatmak yerine sadece ve sadece AK Parti'yi ve onun temsilcisi olarak gördükleri şahsımızı hedef alıyorlar.

Haberin Devamı

"GÜYA GAZETECİLİK YAPIYOR ASLINDA YAPTIĞI TETİKÇİLİKTİR"

Türkiye geçmiş aylarda bir kur saldırısına maruz kaldı. Eskiden belli muhalefet partisinin borazanlığını yapan bir gazete Türkiye ekonomisini hedef alıyor. Güya gazetecilik yapıyor aslında yaptığı tetikçiliktir. Türkiye ekonomisi üzerinde kara bulutlar toplamaya çalışanların daha önceki tahminleri ve gerçekleşenler ortada. 2017'de Türkiye'nin yüzde 3 - 3,5 büyüyeceklerini söylediler biz yüzde 7 büyüdük. 2018 büyümesi de inşallah yine tahminlerin üstünde olacak. Türkiye'yi batmış bir ülke gibi gösterme gayretinde olanlara bir kez daha derslerini vereceğiz.

Haberin Devamı

ENFLASYON RAKAMLARIYLA İDDİALARA CEVAP VERDİ

14 yıla baktığımızda ilk üç yıl ANAP'ın tek başına iktidarı var. Sonrasında CHP, SHP'nin bizimle alakası yok demeye başladı. 14 yılın ortalaması 70,3. Şimdi bizim dönemimize geliyoruz tamamı tek parti iktidarı en yüksek enflasyon yüzde 20,3. Bu 16 yılın ortalaması 9,5.
Sahayı boş bıraktığımızda bunların iftiraları her tarafı kaplar. İftiralara cevabını vereceğiz. Tüm hanımlarımıza ulaşmaya çalışacağız unutmayın kale içerden fethedilir. Aslolan gönüllere girmektir, gönülleri fethetmektir.
"SEÇİMDE BEZ TORBALARALA MEYDANLARDA OLACAĞIZ"
Biz naylona, naylon poşetlere karşı savaş ilan ettik. Bu seçimde biz bez torbalar ve kenevirden yapılmış filelerle meydanda olacağız. Bunları inşallah bu kampanyada milletimize promosyon olarak dağıtacağız.

Haberin Devamı