Gazete Vatan Logo

Erciyes Üniversitesi engelli ve eski hükümlü işçi alıyor

Erciyes Üniversitesi birimlerinde sürekli işçi kadrolarında çalıştırılmak üzere engelli ve eski hükümlü işçi alımı yapacaktır.

Erciyes Üniversitesi engelli ve eski hükümlü işçi alıyor

Erciyes Üniversitesi engelli ve eski hükümlü işçi alıyor. Üniversitenin birimlerinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere engelli ve eski hükümlü işçi alımına ilişkin ilan İşkur adresinde yayımlandı. Başvurular 25.03.2019-29.03.2019 tarihleri arasında İŞKUR (https://www.iskur.gov.tr/) adresine yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak.Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, 657 sayılı Kanunun 48’inci maddesinin 5’inci fıkrası uyarınca yapılacak güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak, Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak, şartları aranıyor.

Haberin Devamı

Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecek.
Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecek.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ

Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır.