Gazete Vatan Logo

En iyisi için yavaş ilerliyorum

Kayıt dışı dizisinde izlediğimiz Dilşad Şimşek, canlandırdığı rolden yola çıkarak, “Paraya gereğinden fazla önem verirseniz esiri olursunuz. Benim için önemi gerektiği kadardır” diyor.

En iyisi için yavaş ilerliyorum

Kayıt dışı sizin için nasıl bir deneyim?

İlk defa bir anneyi canlandırıyorum. Yaşamadığım bir deneyimlemek çok enteresan oldu. Bunun için oyuncu koçumla bir ön hazırlık sürecinden geçtim. Ezber bozan rejisiyle sevgili yönetmenim Cevdet Mercan’la bu projenin içerisinde yer almak hem müthiş bir deneyim hem de büyük bir keyif.

Ece’yle aranız nasıl? Onun gibi biriyle gerçekte arkadaş olmak ister miydiniz?

Ece fazlasıyla bencil yönleri olan biri. Ama bunu kötü yaşanmışlığından durmak zorunda olduğu bir taraf olarak görüyorum. Ece gibi bir karakterle arkadaş olmak istemem. Hayatın pozitif tarafından bakamıyor. Hep bir uğraş ve hinlik peşinde. Kapalı kutu gibi köşeleri çok sert. Ne tarafına gitseniz sert bir köşeye çarpıp geri sekiyorsunuz. Gerçek hayatta böyle bir insanla başa çıkamazdım.

STANDARTLAR BİZİ HAPSEDİYOR

Ece için zenginlik ve güç birinci sırada. Para gerçekte sizin için ne kadar önemli?

Para hayatta herkes için önemli. Sonuçta hayatımızı idame ettirmek ve amaçlarımıza ulaşmamız için bir araç. Bazı insanlar standartlarına çok önem verir. Standartlar bizi hapsediyor. İşin pragmatik tarafından bakmanızı öneririm. Parayı önemli kılan ne ve ne boyutta? Sınırsız aslına bakarsanız! Eğer ki fazlasıyla önem verirseniz esiri olursunuz. Gerektiği yerde gerektiği kadardır benim için paranın önemi.

Haberin Devamı

Maddi veya manevi hırslarınız var mı?

Maddi hırsım hiçbir zaman olmadı. Maneviyatına inandığım konular üzerinde azimle ilerlerim. Mesleğimi, özel yaşantımı olması gereken duruma getirebilmek için azimle bunun üzerinde durdum.

OYUNCULUK TUTKU DEMEK...

Bugüne kadar hep kötücül karakterler geldi. Bu algıyı kırmaya fırsat verecek bir karakteri canlandırmadım henüz. Aslında büründüğüm her karakter bana ayrı deneyim kazandırıyor. Oyunculuk bana göre bir tutku, aşk. Bana gelen her rol başımın tacıdır. Değişmesini istediğim bir şey olması mümkün değil.

HIZLI YÜKSELMEK İNSANI ENGELLER

Benimki oyunculukta 8 yıllık bir serüven. Daha kariyerimin başındayım. Her zaman her şeyin daha iyisi olabilir. Yaptığımız işlerin sabırla ve özverili olması gerektiğine inanıyorum. Hızlı ilerlediğimiz her iş bir yerde bizi sekteye uğratacak ve ileriye gitmemizi engelleyecektir. Daha iyisine ulaşmak için yavaş ve emin adımlarla ilerlemek gerekir.

Haberin Devamı