Gazete Vatan Logo

En güzel hediye alternatifleri

Bu Anneler Günü’nde sizleri bu dünyaya getiren, sevgi ve şefkatleriyle hayatlarınızı güzelleştiren annelerinize onları en iyi ve en güzel hissettirecek hediyeyi vermeye ne dersiniz?

En güzel hediye alternatifleri

Ailece eğlence

Doğanın kalbinde rengarenk bir kutlama

Hayatın bütün renklerini bir araya getiren Kemer Country Club, yarın “Porland Anneler Günü Kahvaltısı” ile tüm anneler ve sevenleri için kapılarını açıyor. Kemer Country Hotel çim alanda düzenlenen etkinlikte büyükler Anneler Günü için hazırlanan mönüyü tatma fırsatı bulurken, çocuklar da yemyeşil doğanın içinde ponylere binip, şişme oyuncaklarla eğlenceli bir gün geçirecek. Bu güzel günde anneleri ayrıca Porland’tan sürpriz hediye ve fırsatlar bekliyor. 11.00-16.00 saatleri arasında düzenlenen organizasyon yetişkinler için 150 TL, çocuklar için ise 75 TL.

Meslekleri birlikte deneyimleyin

Bugün ve yarın KidzMondo’ya giriş; anneler, anneanneler ve babaanneler için ücretsiz olacak. Kampanya, KidzMondo’nun web sitesinden yapılan online satışlarda geçerli olacak.

Şıklık ve konfor

İnci Deri, tüm mağazalarında ve incideri.com’da uyguladığı yüzde 50 indirime ek, Anneler Günü’ne özel 250 TL ve üzeri alışverişlerde ekstra yüzde 30 indirim ile annelerin şıklığını tamamlıyor.

Haberin Devamı

Kırmızı halı konsepti

GIZIA, anneleriniz için Anneler Günü’ne özel kırmızı halı konseptinde bir koleksiyon seçkisi hazırladı. Anneler Günü kampanyası ile anneniz için GIZIA koleksiyonundan benzersiz bir parçaya yüzde 20 indirim avantajıyla sahip olabilirsiniz.

Tarzıyla ilham versin

Atasun Optik, gittiği her yere tarzıyla ilham veren bütün anneleri bu yaz birbirinden şık güneş gözlükleriyle buluşturuyor. Anneler Günü dönemine özel dünyanın seçkin güneş gözlüğü markalarında yüzde 50’ye varan indirimlere ek olarak yüzde10 indirim fırsatı sunuyor.

Hayalleri süsleyen mercan esintisi

Naci Şenocaklı’nın tasarladığı dinamik, renkli, yenilikçi, enerji dolu şık küpe ve yüzükleri Anneler Günü öncesi alışverişlerinizde hediye seçimlerinize yardımcı olacak… Dikkat çeken rengi ve doğada kendiliğinden ortaya çıkan doğal bir taş oluşu nedeniyle tercih edilen mercanın özel bir tasarımla buluştuğu sallantılı küpe ve yüzük ihtişamıyla göz kamaştırıyor.

İndirimli biletlerinizi alın

İstanbul Akvaryum’un Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı kampanya kapsamında; bugün ve yarın yetişkinler binlerce deniz canlısını 69 TL yerine 49 TL’ ye görebilecek.

Haberin Devamı

En tatlı hediyeler

Beyaz Fırın, anneleri ile “Pazar Kahvaltısı” keyfi yaşamak isteyenler için zengin seçenekli, günlük, katkısız taze ürünleriyle muhteşem bir kahvaltı hazırladı. Hediyesini alıp ziyarete gitmek isteyenler içinse “İyi ki Varsın” pastası ve şık kutularında Chocolat Chez Nathalie’nin butik çikolatalarını sunuyor.

Sonsuz güzellik

Mis gibi koksun diye Sephora mağazalarında, 300TL parfüm alışverişine 60TL, 400TL alışverişe 80, 500TL alışverişe 100TL indirim ve her ek 100TL’lik parfüm alışverişine 20TL indirim var.

Sağlıkla düzleşen saçlar

Saç bakımında kaliteyi arayanlar için özel olarak üretilen Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici, Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiş olduğundan saçlarda maksimum koruma ve bakım sağlıyor.

Küçük dokunuşlar

Dreamline serisi ile rüya gibi bir mutfak

Arzum, Anneler Günü’nü ‘Dreamline’ serisi ile kutluyor. Tostçu Delux Izgara, Çaycı Lux Çay Makinesi ya da OKKA Minio Türk Kahvesi makinesi annenizi mutlu edebilir.

Haberin Devamı

Evler çicek bahçesine dönsün diyorsanız

Linens, annelerin ruhuna dokunacak bir koleksiyon hazırladı. Linens Nevresim Takımı koleksiyonunda öne çıkan gerçekçi çiçek desenleri yatak odalarına baharı getirirken, Linens Sofra Grubu ise renkleriyle her yemeği kutlama havasında yaşatacak.