Gazete Vatan Logo

Emekliye 10 bin lira kredi! 6 ay geri ödeme yok...

Milyonlarca çalışan, memur, işçi, SGK, SSK ve Bağkur emeklisine müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Kamu bankaları normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için dört yeni kredi paketini hayata geçirdi. Hem memur ve işçiler hem de emekli maaşı alan vatandaşlar kredi ile hem tatil ve seyahat giderlerini karşılayabilecek hem de anlık ihtiyaçlarını giderme şansına sahip olacak. Peki, bir yıl geri ödemesiz kredi şartları ne? Emekli kredisi nasıl alınır, faiz oranları ne? Devlet destekli 10.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Bir yıl geri ödemesiz kredi şartları ne? Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank kredi başvuru şartları, ödeme planı ve faiz oranları...

Emekliye 10 bin lira kredi! 6 ay geri ödeme yok...

Milyonlarca emekli, memur ve işçi için için flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kamu bankaları memur, işçi, çalışan, emekli müşterilerinin elini rahatlatacak yeni bir kredi kampanyası başlattı. Kamu bankaları corona virüs sonrası normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için dört yeni kredi paketini hayata geçirdi. Peki, Emekli kredisi nasıl alınır, faiz oranları ne? Devlet destekli 10.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Bir yıl geri ödemesiz kredi şartları ne? İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank kredi başvuru şartları, ödeme planı ve faiz oranları...

Virüs salgınının ekonomik etkilerini en aza indirmek için Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank aracılığıyla maaş alan emekli ve çalışan müşterilerin tatil ve seyahat giderleri için yeni bir kredi paketi hazırladı.

BANKALARDAN 6 AY GERİ ÖDEMESİZ 10 BİN TL

Turizm sektörünü desteklemek amacıyla kamu bankalarıyla anlaşma yapacak seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran müşterilere 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunulacak.

Haberin Devamı

İLK İKİ TAKSİT BANKADAN!

Söz konusu kredinin 1. ve 2. taksitleri ilgili firma ve banka tarafından ödenecek, müşterilerin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacak. Bu kapsamda müşterilerin kullanacağı kredinin faizi aylık yüzde 0,67'ye denk gelecek.Uygulamaya dahil olacak firmalar, bankaların web sitesinde yayımlanacak.

TATİL KREDİSİ ÖDEME TABLOSU

Örnek ödeme tablosu şöyle: Seyahat acenteleri ile yapılacak anlaşmalarla vatandaşlara tatil paketleri, kredi kartlarıyla 3 ay ödemesiz, devamında 15 taksitle ödeme ile toplam 18 ay peşin fiyatına, faizsiz satın alabilmeleri imkanı sağlanacak. Üye iş yeri kampanya anlaşması yapılan firmalar, bankaların web sitesinde yayımlanacak. Tatil destek kredi paketine başvuru tarihi ve kanalı ise bu hafta içerisinde açıklanacak.