Gazete Vatan Logo

Midyeci Ahmet halka arz ne zaman, Midyeci Ahmet hisse hangi bankalarda var? Midyeci Ahmet halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

2014’ten beri ‘Midyeci Ahmet’ ismiyle faaliyet gösteren Ahmet Çiçek, Instgram hesabından yayınladığı videoda halka arza başvurmayı planladığını söyledi. Söz konusu açıklamanın ardından Midyeci Ahmet halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı? Midyeci Ahmet hisse halka arz kaç lot verir?

Midyeci Ahmet halka arz ne zaman, Midyeci Ahmet hisse hangi bankalarda var? Midyeci Ahmet halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Midyeci Ahmet, sahibi Ahmet Çiçek önderliğinde, dün yaptığı video açıklamasında, şirketin Borsa İstanbul'da halka arz edileceğini duyurdu.  Peki, Midyeci Ahmet halka arz ne zaman, Midyeci Ahmet hisse hangi bankalarda var? Midyeci Ahmet halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Midyeci Ahmet halka arz ne zaman?

Uzak Doğu pazarındaki büyüme potansiyeline vurgu yaparak, müşterilerin görüşlerini dikkate alacaklarını ve markalarını halka arzla daha da güçlendireceklerini ifade etti. Çiçek, sosyal medya üzerinden sevenlerine danışarak alınan bu kararın, müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösterdiğini vurguladı.

Midyeci Ahmet borsaya girmek istediğini ve halka arz kararı almak üzere olduğunu belirtip şunları söyledi: 

“Halka arz kararı almak üzereyiz. Siz değerli müşterilerimizin yorumları çok önemli. Bu marka sizinle var oldu, krizlerde sizinle büyüdük. Uzak Doğu’dan inanılmaz bir pazar var. Bu pazara girmek istiyorum. Bu yüzden şirketi halka arz etmek kararı almak üzereyim. Ama öncelikle size danışmak istedim.”

Haberin Devamı

Midyeci Ahmet’in halka arzı henüz SPK tarafından onaylanmadığından, halka arza dair detaylar belli olmadı.