Gazete Vatan Logo

Havlu al, benzin al, üstüne 35 milyon liralık hayal kur!

Milli Piyango’nun bu yılki büyük ikramiyesi tam 35 milyon TL

İkramiye açıklandığından beri herkes ‘Ya bana çıkarsa?’ hayali kuruyor. 35 milyon liralık ikramiyeyle 1.500 metrekarelik yaşam alanına sahip bir yalı, 300 bin dolarlık elmaslarla süslü 53 tane Vertu cep telefonu, 420 daireli bir site, 7 kişi kapasiteli 11 jet, 36 metrelik 2 yat, 84 bin 337 Cumhuriyet altını, tanesi 500 bin liradan 70 adet lüks konut, tanesi 100 bin liradan 350 cip alınabiliyor

İşte bu ikramiyeye ulaşmanın ilk adımı olan Milli Piyango bileti, yılbaşı öncesinde şirketlerin de en büyük promosyon silahı oldu. Bankalardan benzin istasyonlarına, alışveriş merkezlerinden tekstilcilere birçok şirket, alışveriş hediyesi olarak çeyrek Milli Piyango bileti veriyor. 8 liralık çeyrek bilete sahip olmak için 100 lira ve üzeri para harcayıp havlu, benzin veya kıyafet almanız yeterli... Bazı bankalar da kredi kullanan müşterilerine çeyrek bilet hediye ediyor

Worldcard geçen yıl 2.2 milyon TL kazandırdı

WORLDCARD, kullanıcılarına Milli Piyango bileti kazandıran geleneksel yılbaşı kampanyasını başlattı. Bilyoner.com işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada, 18-31 Aralık tarihleri arasında Yapı Kredi World üyesi tüm işyerlerinde yapılan her 100 TL ve üzeri peşin alışverişte çeyrek bilet kazanılıyor. Yılbaşı çekilişinde, şanslı Worldcard kullanıcıları çeyrek biletleri ile 8.75 milyon TL kazanma fırsatını yakalıyor. Adios, Play, Taksitçi, Crystal kart sahipleri için de geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin yaptıkları alışveriş sonunda sliplerinde çıkan şifreyi MP yazıp boşluk bırakarak 4454’e kısa mesaj göndermeleri yeterli.

Kısa mesajı gönderen kart sahipleri, kendilerine gelen Milli Piyango çeyrek biletinin numarası ile Worldcard’ın yeni yıl hediyesini almış oluyor. Geçen yıl Worldcard kullanıcısı bir kişinin çeyrek biletine 1 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği kampanya, 170 bin bilet sahibine toplam 2.2 milyon bin TL’lik ödül kazandırmıştı.

100 liralık benzine 1 çeyrek bilet

OPET, 29 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında sürecek kampanya ile Opet akaryakıt istasyonlarından tek seferde Yapı Kredi kredi kartları ile yapılacak 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinde, çeyrek bilet hediye ediyor. Kampanyaya Anadolubank, Fortis ve Vakıfbank Worldcard’lar da dahil. Hediye kazanımı kredi kartı bazında değil, müşteri bazında yapılıyor. Her müşteri aynı gün içerisinde en fazla 1 adet, kampanya süresince ise en fazla 4 adet çeyrek Milli Piyango bileti kazanabilecek.

Destek kredisi alana bilet

109 TL taksitli 60 ay vadeli 5 bin TL’den başlayıp 50 bin TL’ye kadar veya yüzde 0.99 faizle dosya masrafsız yılbaşı kredisi veren Garanti Bankası, bu kredilerden yararlanan müşterilerine çeyrek bilet veriyor.

Garanti Bankası, kredi kullanan müşterilerinin bilet numarasını cep telefonlarına gönderiyor. TEB ise internet şubesine 14-29 Aralık arasında giren müşterilerine çeyrek bilet sahibi olma fırsatı sunuyor.

Özdilek 40 bin bilet dağıtacak

ÖZDİLEK’TEN tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara da çeyrek bilet hediye ediliyor. Özdilek’in kampanya çerçevesinde 40 bin bilet dağıtmayı hedeflediği belirtiliyor. 9 Aralık 29 Aralık tarihleri arasında BilyonerShop’tan da tek seferde en az 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Yılbaşı Özel Çekilişi’ne 1 adet çeyrek bilet hediye verilecek. 50 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmazken, USB Warmer da hediye ediliyor.

NİMET ABLA: İsterse herkes versin satışımızı etkilemez

TÜRKİYE’DE herkesin uğurlu olduğuna inandığı Sirkeci’deki Nimet Abla Milli Piyango Bayi, her yılbaşında uzun kuyrukların oluştuğu bir yerdir... İkramiye kazandırdığı için şehirdışından bile insanların bilet almaya geldiği Nimet Abla, şirketlerin promosyon olarak bilet vermelerinin kendi satışlarına etkisi olmayacağını düşünüyor.

Tarihi bir önemi olan ve ‘Nimet Abla’ olarak adlandırılan Nimet Özden‘in kendisiyle aynı ismi taşıyan yeğeni Nimet Özden, “Bu tür kampanyaların satışlarımıza hiçbir etkisi olmuyor. Her zamanki gibi Türkiye’nin 1 numaralı tercihi biziz. Şu anda da (dün) 3 bine yakın kişi kapıda bilet almak için bekliyor. Meydan insan kaynıyor” dedi. Dünyada gittiği her yerde araştırma yaptığını ve bu alanda dünyada da 1 numara olduklarını iddia eden Nimet Özden, “Her gittiğim ülkede bizim gibi çalışanları ziyaret ediyorum. Onlara kaç bin kişinin uğradığını soruyorum. Aldığım cevaplara göre biz 1 numarayız. Türkiye’nin dört bir yanından yılda 5 milyondan fazla kişi bize geliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı