Gazete Vatan Logo

Ferbis halka arz ediliyor! Hektaş İştiraki Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları!

Hektaş Ticaret iştiraki Ferbis Tarım halka arz ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görmesi için SPK'ya başvuru yapan Ferbis Tarım’ın halka arz bilgileri merak ediliyor. Peki, Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Ferbis halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Ferbis halka arz kaç lot verir? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları!

Ferbis halka arz ediliyor! Hektaş İştiraki Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları!

Borsa İstanbul’da bu yılın en çok konuşulan hisselerinden Hektaş, iştiraklarinden Ferbis Tarım halka arz ediliyor. Gözler halka arz tarihlerine çevrilirken, Ferbis Tarım’dan açıklama geldi. Peki, Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…

Ferbis halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu?

Hektaş Ticaret'in iştiraki Ferbis Tarım halka arz oluyor. Ferbis için SPK'ya başvruda bulunulacağını açıklayan Ferbis Tarım ile ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Tarım ilaçları imal, ithal ve pazarlaması alanlarında faaliyet gösteren Ferbis Tarım Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi ("Ferbis")'in paylarının halka arz yöntemiyle Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem görmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı. Ferbis halka arz sürecinin henüz detayları belli olmadı.

Ferbis Tarım hakkında

Ferbis, satın alındığı dönemde 10 satış noktası ile hizmet verirken kısa sürede ağını genişleterek (yaklaşık 33 kat) günümüzde 298 perakende, 14 özel kurum, 14 toptan ve 2 distribütör olmak üzere toplam 328 satış noktasına ulaştı. Ar-Ge çalışmalarıyla ürün portföyünü genişletmeye ve pazarda fark yaratmaya odaklanan Ferbis, başta iklim koşullarının etkisi ile ortaya çıkan pazarın değişken beklentileri ve ihtiyaçlarına etkin şekilde çözümler sunmakta bünyesinde bulunan uzman ziraat mühendisi kadrosu ile sahada üreticilere teknik destek vermektedir.

Haberin Devamı