Gazete Vatan Logo

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? (23 Aralık 2017 Ehliyet sınavı)

Ehliyet sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. Binlerce sürücü adayı ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. İşte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan ehliyet sınav sonuçları açıklaması...

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? (23 Aralık 2017 Ehliyet sınavı)

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. 23 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçları için sürücü adayları MEB tarafından yapılan açıklamayı merak ediyorlar. İşte ehliyet sınav sonuçlarına ilişkin detaylar...

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017'nin son ehliyet sınavı 23 Aralık tarihinde yapıldı. Ehliyet sınav sonuçları ise 4 Ocak 2018 tarihinde ilan edilecek.

EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

Ehliyet sınavları, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından her yıl beş defa düzenleniyor. 2017'nin sonuncusu olan sınav, 23 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'da gerçekleşti. Ehliyet sınavı soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı ise merakla bekleniyor.

STAJYER EHLİYET NEDİR?

Direksiyon sınavını geçenler, stajyer ehliyet sahibi olurlar. Stajyer ehliyet için verilen süre,2 yıldır. Adayların bu süreçte başarılı olabilmesi için, 75 ceza puanına ulaşmaması gerekir. 75 ceza puanına ulaşanların ehliyetlerine el konulur. Ehliyeti alınanlar, psikoteknik teste girerler. Test sonucunda ehliyet alınabilmesi için, sürücü kursuna kayıt olunarak yeniden sınava girilmesi gerekir.

Haberin Devamı