Gazete Vatan Logo

Ego benliğimin önüne geçemez

Siyah İnci dizisindeki hırslı ve entrikacı Ebru rolüyle yıldızı parlayan Melis Sezen, fırsatları kaçırmayıp havada yakalamak gerektiğini söylüyor.

Ego benliğimin önüne geçemez

Oyunculuk hikayeniz nasıl başladı?

Küçükken izlediğim filmlerde çok sevdiğim sahneleri kendi kendime canlandırırdım, o karakteri benim canlandırdığımı hayal ederdim. Annem de bu ilgimi fark edince beni Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimlerine başlattı. Amacım üniversiteye girdikten sonra kamera önüne geçmekti. Hayat Bazen Tatlıdır da benim ilk projem oldu. Şimdide Siyah İnci’yle oyunculuğa devam etmekteyim.

Siyah İnci nasıl bir dizi, rolünüzden biraz bahseder misiniz?

Aşk ve entrika dolu bir dizi. Canlandırdığım karakter Ebru, Kenan’a aşık ve onu elde etmek için yapamayacağı şey yok. Bunun asıl sebebi ise Hazal’a duyduğu aşırı kıskançlık. Fakat Ebru bu dizide oyun kurucu görevi görmekte. Bütün entrikayı kendisi kuruyor. İstediğini her elde edemediğinde onun deli bir tarafı olduğunu, amacına ulaşmak için gözünün döndüğünü görmekteyiz. Benim için onu canlandırmak gerçekten çok heyecanlı.

Genç yaşta ünlü olanlarda bir ego durumu yaşanıyor. Sizin egonuz nerede duruyor?

Her insanın egosu vardır ve dozajını ayarlayabiliyorsak bu her zaman artı olarak dönüş yapar. Egomu hiçbir zaman sosyal medyadaki takipçi sayısına bağlamıyorum onun yerine kendime hedefler koyuyorum. Egonun kendi benliğimin önüne geçmesine izin vermem. Aksi takdirde başarısızlığa sebep olmaktan başka bir şeye yaramaz.

Haberin Devamı

Sinemada yer almak istiyorum

Kendiniz hakkında tek bir şeyi değiştirebilecek olsanız bu ne olurdu?

Hayata sürekli pozitif ve enerjik yaklaşan biriyim. Bazen kendimle alakalı durumlarda gereksiz karamsarlıklar yapabiliyorum. Bunu değiştirmeyi gerçekten çok isterim!

Şansla aranızdaki ilişkiyi siz mi kurdunuz yoksa o mu sizin peşinize düşüyor?

Her şey inanmakla Ama şans ise bazen o kadar güzel fırsatlar çıkarabiliyor ki karşınıza işte onları kaçırmayıp havada yakalamak gerek

Sırada kariyerinize dair yapmayı hedeflediğiniz neler var?

Sinema filminde yer almak istiyorum ve ileride kötü karakter dışında bir rol ile de kendimi göstermek istiyorum.

Hayatta nelerden asla vazgeçemezsiniz?

Ailemden ve özgürlüğümden asla vazgeçemem.

Haberin Devamı

Duygularınızla mı yoksa mantığınızla mı yaşayan bir insansınız?

Duygular insanı insan yapan en önemli şeydir. Hiçbir zaman duygularımı ve hislerimi bir köşeye atmam.