Gazete Vatan Logo

ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi? ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur?

Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi (ATA-AÖF) güz dönemi final oturumları 7-8 Ocak’ta yapılacak. ATA AÖF Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı 1.Oturumu 7 Ocak 2023’te saat 09:30’da başlayacak. 2. oturumu 7 Ocak’ta 14.00’da yapılacak. 3 oturumu ise 8 Ocak 2023’te saat 09:30’da olacak. Sınava giremeyecek olan öğrenciler arama motorlarına yönelerek “ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, ATA AÖF final sınavına giremeyen bütünlemeye girebilir mi, ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur?

ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi? ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur?

ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi? Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi (ATA-AÖF) Güz Yarıyılı final sınav tarihi geldi. ATA AÖF final sınavı 7-8 Ocak tarihlerinde saat 09.30 ile 14.00'da yapılacak ve sınav yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.  Peki, ATA AÖF final sınavına giremeyen bütünlemeye girebilir mi, ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur?

ATA AÖF FİNALE GİRMEYEN BÜTE GİREBİLİR Mİ?

Öğrenciler devamsızlıktan kalmamak şartı ile büte girebilir, büt final sınavı gibidir. Vizeye giremeyen öğrenci, finale ve büte de ama kurtarması için yüksek not alması gerekir.

AÖF FİNAL SINAVINA GİRMEYİNCE NE OLUR?

Finallere girmediğiniz taktirde, o dönemde aldığınız tüm derslerden kalırsınız. Maalesef bütünleme veya mazeret sınavı imkanları da bulunmamaktadır. Eğer son sınıf öğrencisi iseniz mezun olamaz okulu bir dönem uzatmış olursunuz.