Gazete Vatan Logo

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2021-2022 Anadolu Üniversitesi ara sınav sonuçları nasıl ve nereden görüntülenir?

AÖF sonuçları açıklandı mı, sorusu yanıt buldu. Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi, İktisat Fakültesi ve İşletme Fakültesi ara sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu. AÖF öğrencileri sonuçların açıklanmasıyla, “AÖF sınav sonuçları görüntüleme” ekranına yöneldi. Öte yandan AÖF ara sınav soruları da sisteme yüklendi. İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı…

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2021-2022 Anadolu Üniversitesi ara sınav sonuçları nasıl ve nereden görüntülenir?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim, İktisat ve İşletme fakültelerine kayıtlı öğrenciler ara sınavları geçtiğimiz hafta sonu yüz yüze oldu. Sınavın ardından “AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?” sorusuna yanıt ararken beklenen açıklama Anadolu Üniversitesi’nden geldi.

AÖF ARA SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

AÖF sınav sonuçlarına http://aof.anadolu.edu.tr  öğrenci otomasyonu üzerinden erişilebilecek.

2021 AÖF ARA SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2021-2022 Güz Yarıyılı Ara Sınav sonuçlarına ilişkin itirazı olan öğrenciler itirazlarını 7 Aralık saat 17.30’a kadar Öğrenci Otomasyonundan gerçekleştirebilecek.

AÖF SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, İktisat ve İşletme Fakülteleri için ara sınavlar 27-28 Kasım'da tamamlandı.

AÖF sınavlarına katılan öğrenciler sınav sorularının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyordu. AÖF sınav sorularına ve cevaplarına Anadolum e-Kampüs'te söz konusu dersin içindeki "Çıkmış Sınav Soruları" sekmesi aracılığı ile erişilebiliyor.

Haberin Devamı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINZI