Gazete Vatan Logo

AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınavları ne zaman, ara sınavlar online mı?

AÖF sınav tarihleri ne zaman, AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AÖF sınav giriş yerleri araştırması yoğunlaştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini tamamlayınca, merakla AÖF sınav tarihlerine kilitlendi. Peki, AÖF sınav yerleri açıklandı mı, AÖF sınavları online mı olacak?

AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınavları ne zaman, ara sınavlar online mı?

AÖF sınav tarihleri ile AÖF sınav giriş belgesi hakkında yapılan aramalar yoğunlaştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavları kasım ayında yapılacak. Güz dönemi vize sınavlarının online olup olmayacağı ise henüz net değil. AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, AÖF güz dönemi sınavları online mı olacak? İşte AÖF sınav tarihleri 2021 ve Açıköğretim sınavları hakkında diğer detaylar…

AÖF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN? 

AÖF güz dönemi ara sınavları 27-28 Kasım 2021 tarihleri aralığında yapılacak. Dönem sonu sınavı ise 08-09 Ocak 2022 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek. Kurum tarafından yapılan açıklamada sınav tarihlerinin Mili Eğitim Bakanlığı, ÖSYM tarafından yapılan sınavlar ve pandemi durumuna göre değişebileceği belirtildi. Sınavların online mı yoksa yüz yüze mi olacağı ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. En son yapılan yaz okulu sınavı yüz yüze gerçekleştirildi.

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI, AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

AÖF sınav yerlerinin sınava bir hafta kala açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı