Gazete Vatan Logo

Eğitim sektörü büyümeye devam ediyor

Eğitimci-işadamı Dr. Turay Kesler'in kurduğu  Vatan Okulları büyümeye devam ediyor.  Vatan Okulları 2017-18 eğitim öğretim yılında iki yeni kolej ile eğitim sektöründeki yatırımlarını büyüttü.

Anadolu, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olmak üzere 17 ayrı okulunu bünyesinde bulunduran Vatan Okulları'nın kurucusu Dr. Turay Kesler 'Bu iki okulumuzla birlikte toplam istihdamımız 400 kişiye yükseldi. Yatırımlarımızı büyüterek yolumuza devam edeceğiz' dedi.

'Yeni yatırım planlarımız var'

Türkiye'nin dönemdeki gözde sektörlerinden eğitim alanında birçok yeni girişimler göze çarpıyor. Özel okullara gösterilen ilgi de bu alandaki yatırımların yoğunluğunu artıyor. Vatan Okulları, bünyesine bu yıl iki okul daha kattı. Basın Ekspres ve Güneşli meydanında açılan iki okulla toplam okul sayısı 17 ye çıktı. Aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası (İTO) Eğitim Komitesi Başkan vekilliği, TÖDER Yönetim Kurulu üyeliği ve GÜSİAD Eğitim Komisyon Başkanlığı da yapan Kesler açıklamasında şunları söyledi: "Yatırımlarımızı daha da büyüteceğiz. Milletimize hizmet etmek için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Şu an grubumuz bünyesinde 6 Temel Lise, 1 Anadolu ve Fen Lisesi, 1Ortaokul, 3 İlkokul ve 6 adet Anaokulu ile toplam 17 okul yer var. Yeni iki okul yatırımı ile toplam 400 kişilik bir istihdama ulaşıyoruz. Vatan Koleji olarak eğitim sektöründe hizmet vermeyi ve gelecek dönemde de sektöre yeni yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Vatan Okulları markası ve kalitesini başta İstanbul olmak üzere Türkiye markası yapmak için yeni yatırımlar planlıyoruz. Yeni okullarımızın eğitim camiasına, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Haberin Devamı