Gazete Vatan Logo

Efsane modellerin zamanı dondurma sırları

90’lı yıllarda Türkiye’yi güzellikleriyle sarsan şimdi hepsi 45’ine merdiven dayamış ya da geçmiş süper modeller için zamanın bir önemi yok.

Efsane modellerin zamanı dondurma sırları

Tülin Şahin

Sporu açık havada yaparım

Kahvaltı yapmadan güne başlamam. Benim için en önemli öğün sabah kahvaltısıdır. 7-8 saat uyuyup kalkan bedenim tüm gün sağlıklı hareket edebilmesi için mutlaka yakıt alması gerekir. İşte o sağlıklı yakıt, kahvaltıdır. Uyandıktan sonraki bir saat içinde kahvaltımı yaparım. Açık havada spor yaparım ve hava şartlarına göre daha fazla efor sarf ederim. Beyaz ekmek yemem. Kırmızı eti haftada iki gün tüketirim.

Neşe Erberk

Öğrencilerim beni gençleştiriyor

Podyumu bıraktıktan sonra önce kurduğum ajansımdaki mankenlere, daha sonra da açtığım okullardaki öğrencilerime örnek olmak için bakımlı olmaya, sağlıklı beslenmeye, spor yapmaya, hareketli ve sosyal bir yaşam sürmeye devam ettim. Bu disiplinimi bozmadım. Beslenmemde protein ve sebze ağırlıklı bir diyet uyguluyorum. Tatlılara bayılmama rağmen haftada bir kereden fazla yememeğe çalışıyorum. Aletli pilates yapıyorum ve yüzüyorum. Cilt bakımında önem verdiğim şey günlük temizlik ve hergün nemlendirmek. Yaşlılığı önlemek için tüm enerjimi okullarımdaki çocuklardan alıyorum.

Haberin Devamı

Deniz Akkaya

Düzenli nefes çalışmaları yapıyorum

Güzellik için sihirli bir değneğe gerek yok. Güzellik için öyle sihirli bir değnek de yok. Hayat kalitemi artırmak için sürekli kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum. Stresten uzak duruyorum. Aşırıya kaçmadan doğru besleniyor, düzenli spor yapıyor, uzun yürüyüşlere çıkıyorum. Seyahat ve yolculuklar bana çok iyi geliyor. Haftada üç gün pilates, iki gün yoga ve kardiyo yapıyorum. Düzenli aralıklarla akapunktur tedavime ve transformal nefes çalışmalarıma devam ediyorum.