Gazete Vatan Logo

Düzce'de tecrübelerini anlattılar

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programında eğitim gören geleceğin iletişimcileri “İletişim Buluşmaları” etkinliği kapsamında alanlarında uzmanlaşmış iletişimciler ile bir araya geldiler.

Düzce'de tecrübelerini anlattılar

Alanlarında uzman Manche kurucusu Yasin Tokman, kurumsal iletişim direktörü Dilara Vurkun, Tülay Üstündağ, yaşam koçu Funda Ekiz, ıslak mendilin mucidi Ataman Özbay, Turgay Yavaş ve ünlü fotoğrafçı Mahmut Han Gediz Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ile bir araya geldiler. 4-8 Nisan tarihleri arasında Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikler kapsamında uzman iletişimciler öğrencilere mesleki tecrübelerini anlattılar.

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü etkinlik yönetimi dersi kapsamında gerçekleştirilen “İletişim Buluşmaları” etkinliğinin ilk gününde Manche kurucusu Yasin Tokman ve kurumsal iletişim direktörü Dilara Vurkun “Yerelden Globale Marka Yaratmak” isimli eğitimleriyle halkla ilişkiler öğrencileriyle buluştu. Programın 2. gününde Tülay Üstündağ “Yaratıcı Drama; Uygulamalı Söyleşi” isimli semineriyle Gölyaka Meslek Yüksek Okulu’na renk kattı. Yapılan uygulamalar ve oynanan oyunlar sonrası salonda bulunan öğrencilerin keyifli anlar yaşamasına neden oldu.

Haberin Devamı

İletişim Buluşmaları” etkinliğinin 3. gününde “Kendi Yaşamının Koçu Ol” isimli eğitimiyle yaşam koçu Funda Ekiz öğrencilerle birlikte oldu. İletişim buluşmalarının 4. gününde Ataman Özbay örnek hayatıyla öğrencilere ilham kaynağı oldu. “Etkinliğin son gününde Turgay Yavaş ve Mahmut Han Gediz Gölyaka Meslek Yüksek Okulundaydı. Öncelikle Vatan Gazetesi Spor İnternet Müdürü Turgay Yavaş “Yeni Medya; İletişiyoruz konulu eğitimiyle, daha sonra Da Blogger Mahmut Han Gediz “Kişisel Markalaşma” konulu eğitimiyle öğrencilerle buluştu.