Gazete Vatan Logo

Uçakta seks başına iş açtı

Air Canada uçağında üzerine ceket örtüp yanında oturan adamla sevişmeye başlayan genç kadın, üç ayrı suçtan yargılanacak!

Uçakta 14 viski shot içen Alicia Elizabeth Lander (26) adlı kadın yolcu, pantolonunu indirip yanında oturan adamla seks yapmaya kalkınca başına büyük iş açtı. The Mirror’ın haberine göre Kanada’da 24 Ocak 2014’te yaşanan olay şöyle gelişti: Toronto’dan Halifax’a uçmak için havalimanına giden Alicia Elizabeth Lander, iddiaya göre bunalımda olduğu için bekleme odasında alkol almaya başladı. Lander’ın daha sonra yanına Jason George Chase (40) oturdu. Chase, genç kadına yaklaşık 10 viski shot ısmarladı. Lander da viskileri 20 dakika içinde hızla içip bitirdi. Lander, uçağa bindikten sonra da alkol almaya devam etti. Bir süre sonra uçuş görevlisi olan John Dunn’a, arkadaşıyla oturmak için yer değiştirip değiştiremeyeceğini sordu. Aradan yarım saat geçtikten sonra bir yolcu, uçuş görevlisine 14A ve 14B numaralı koltuklarda oturan iki yolcunun alenen seks yaptığını söyledi. Uçuş görevlisi Dunn, yolcuların yanına gittiğinde Lander ve Chase’i kucakları ufak bir ceketle örtülmüş halde buldu. Diğer yolcuların gözü önünde seks yaptığı ortaya çıkan Lander’a yerine geçmesi söylendi. Genç kadın iç çamaşırını giydikten sonra yerine geçip uyudu. Uçak Halifax’a indiğinde Lander, uçuş görevlisi Dunn’dan şikâyetçi oldu. Yaşananları kendine göre yorumlayan Lander havalimanında ortalığı birbirine kattı. Olay mahkemeye taşındı.

Haberin Devamı

‘Hatırlamıyorum’

Alicia Elizabeth Lander, mahkemede, çok sarhoş olduğu için ne yaptığını hatırlamadığını iddia ederek suçsuz olduğunu savundu. Yargıç, genç kadını “edebe aykırı davranış sergilemek”, “polis memuruna saldırmak” ve “mala zarar vermek”ten suçlu buldu. Lander ile sevişen Jason George Chase de “edebe aykırı davranış sergilemek”ten yargılanacak.