Gazete Vatan Logo

Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü?

Talk show programı 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss, 40 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Stephen Boss kimdir, neden öldü?

Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü?

'Ellen DeGeneres Show'da DJ’lik yapan Stephen Boss, hayatını kaybetti. 40 yaşında vefat eden Boss'un ölüm haberini eşi Allison Holker Boss duyurdu. Stephen Twitch Boss neden öldü, Stephen Boss kimdir?

Stephen Twitch Boss neden öldü?

RadarOnline.com'a göre; daha sonra Los Angeles Adli Tıp Kurumu tarafından bir otopsi yapıldı ve Boss'un cesedi, 34 yaşındaki eşi Allison Holker'a teslim edilmeye hazır. Rapor, Boss'un ölüm sebebinin kendini vurması olduğunu doğruladı.

DJ'in karısı Allison Holker Boss "Üzülerek ifade etmeliyim ki, kocam bizi terk etti. Stephen, girdiği her odayı aydınlattı. Ailemizin sırt kemiği, en iyi baba, en iyi koca ve hayranları için en büyük ilhamdı" diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 

ABD'li sunucu Ellen DeGeneres, programında DJ’lik yapan Boss'un vefatı hakkında üzüntüsünü dile getirdi.

Stephen Boss kimdir?

Boss, Amerikalı bir serbest stil hip hop dansçısı, koreograf, aktör, televizyon yapımcısı ve televizyon kişiliğiydi. 2008'de So You Think You Can Dance'ın Amerikan versiyonunda ikinci oldu.

Haberin Devamı

2000 yılında Boss, Alabama, Montgomery'deki Lee Lisesi'nden mezun oldu ve Wadley, Alabama'daki Southern Union State Community College ve Chapman Üniversitesi'nde dans performansı eğitimi aldı.

2003'te Boss, MTV'nin The Wade Robson Project'inde yarı finalist ve televizyon yetenek yarışması Star Search'te ikinci oldu. Güney Koreli pop/R&B şarkıcısı Seven'ın koreografisini yaptı ve Big Bang dahil diğer YG Entertainment sanatçılarının eğitimine yardım etti. 2007'de Blades of Glory'de adı geçmeyen bir "gösterişli dansçı" ve Hairspray'de Maybelle's Store Dancer'dı .

So You Think You Can Dance'da yarıştıktan sonra , finalist arkadaşı Katee Shean ile South County Klasik Balesi'nde dans öğretti. 30 Nisan 2013'te, o ve Allison Holker , Dancing with the Stars programında bir dans rutini gerçekleştirdiler. Lindsey Stirling tarafından canlı olarak gerçekleştirilen "Crystallize" ile dans ettiler.

1 Nisan 2014'ten beri Boss, The Ellen DeGeneres Show'da konuk DJ olarak yer aldı. 1 Ekim 2014'te Magic Mike XXL'de rol aldığını duyurdu. 17 Ağustos 2020'de Ellen DeGeneres'in gündüz talk şovunun yardımcı yapımcısı oldu.

Haberin Devamı

Boss, yaklaşan süper kahraman filmi Perfectus'ta Marcel X olarak rol aldı ve daha sonra Ushers filminde uzun metrajlı bir rolü oldu. "Breed OCLA" ve "Chill Factor Crew" dans gruplarının üyesiydi.