Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

DrLove ile ‘Sağlıklı Yaşa! Güvenle Sev! Keyfi Uzat!’

Nane yaprağı ve karanfil ağacı içeren DrLove Delay Spray, %100 bitkisel formülü ile erkeklere güvenli ve doğal bir çözüm sunuyor.

Tüketici sağlığını tehlikeye atmayan ürünler geliştirmeyi ana prensip edinen DrLove, dünyada sağlıklı cinsel yaşam ürünleri segmentinde pazar payını büyütmeye devam ediyor. DrLove ürünlerini yaratan bilim adamları, tüketici güvenliğine yüksek derecede önem veriyor.

DrLove serisinin en iddialı ürünü Delay Spray, birçok erkeğin korkulu rüyası olan erken boşalma problemini ortadan kaldırma yönelik yaratılmış… İlişkiden birkaç dakika önce yaklaşık 2-4 sprey uygulanması, uzun süreli bir keyif için yeterli oluyor.

Nane yaprağı ve karanfil ağacı içeren DrLove Delay Spray, %100 bitkisel formülü ile erkeklere güvenli ve doğal bir çözüm sunuyor. Üstelik Drlove, piyasada bulunan birçok geciktiricilerin içerdiği yan etkisi yüksek olan Lidokain ve Benzokain maddelerini içermiyor. Genellikle tıpta kullanılan Lidokain ve Benzokain, uyuşturucu etkisi ile uzun süreli kullanımlarda kalıcı hasara yol açabiliyor, hücre dokularına zarar vererek cinsel yaşamınızda ciddi sorunlara neden olabiliyor.

Avrupa standartlarına uygun üretilen DrLove Delay Spray, CE sertifikalı olup, çeşitli dermatolojik testlerden geçirilmiş ve cilt ile ‘Mükemmel’ uyumlu sonuçları elde edilmiştir.

Ürün kalitesinin yanı sıra şık ambalajı ile de öne çıkan DrLove ürünleri İle keyifli ve sağlıklı bir cinsel yaşama kavuşabilirsiniz…

Almanya’dan ithal edilen DrLove, Türkiye’de Yonja Medikal güvencesiyle sunuluyor.

Üstelik 15 ml'lik ambalajıyla çok pratik, 50 ml'lik ambalajı ile ise çok ekonomik…

Yonja Medikal Bilgi Hattı :

0216 444 99 65 VEYA
www.drlove.com.tr

Haberin Devamı