Gazete Vatan Logo

Doğayla iç içe alışveriş keyfi!

Şehrin yeni etkinlik alanlarından biri Kemer Country’de açıldı: Social İstanbul Kemer Country. Mekan prömiyeri Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen alışveriş şenliğiyle başladı, 24 Eylül’e kadar sürecek.

Doğayla iç içe alışveriş keyfi!

İlki kentin tam kalbinde, yaya trafiğinin en yoğun, ulaşım imkanlarının çok kolay olduğu İstiklal Caddesi’nde, Demirören İstiklal içerisinde açılan Social İstanbul projesinin ikinci ayağı kentin doğal yanını temsil eden Demirören Holding bünyesindeki Kemer Country’de açıldı.

Kenti tam anlamıyla yaşamak isteyenleri buluşturma hedefiyle yola çıkan; konserler, sergiler, performanslar ve fuarlardan özel buluşmalar ve lansmanlara; kültür sanat eksenindeki birçok prestijli etkinliğe ev sahipliği yapmayı hedefleyen Social İstanbul projesinin Kemer Country ayağında bugün başlayan ve Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen alışveriş şenliği 24 Eylül’e kadar devam edecek.

ULUSLARARASI STANDARTLARDA

Böylece doğa ve alışveriş de bir araya gelecek. Üstelik bu bir başlangıç. Social İstanbul’un her iki mekanında da etkinlikler düzenlenmeye devam edecek.

Harvey Nichols’ın genel müdürü Simge Telman ve Kemer Country Club Genel Müdürü Blagoy Lerga bu işbirliğinin ortak misafirlerinin yaşam tarzlarına yönelik birleştirici bir proje olduğunu düşünüyor. Lerga “Misafirlerimizin Harvey Nichols mağazalarından yaptıkları alışverişleri bu sefer farklı bir konseptle doğa içerisine, üstelik aynı zamanda farklı deneyimler edinebileceği Social İstanbul Kemer Country mekanına taşıdık” diyor.

Haberin Devamı

Telman ise “Biz zaten birlikte çalışıyorduk” diye başlıyor anlatmaya: “Demirören İstiklal içinde mağazamız var zaten. Dolayısıyla birbirimizi tanıyan iki grubuz. Neredeyse telepatik olarak anlaşıyoruz. Fakat Kemer Country Club başka bir hikaye. İstanbul’da, hatta Avrupa’da bu kadar fasiliteyi uluslararası standartlarda tek bir merkezde toplayan, böyle bir mekan daha yok. Bizim müşterilerimiz zaten güzel zaman geçirmek için buraya geliyor. Hal böyle olunca biz de alışveriş ve doğayı birleştirmeye karar verdik. Doğanın içinde alışveriş keyfi... Beraberinde birçok etkinlik de olacak: Müzikler, güzel yemekler, sosyalleşme...”

Telman da, Lerga da “Kapımız herkese açık” diyorlar. Kemer Country Club üyesi ya da Harvey Nichols müşterisi olmanıza gerek yok yani. Lerga misafirleri neler beklediğini örnekle anlatıyor: “Düşüncem şu: Siz nasıl sinemaya gittiğiniz zaman filmden önceki ya da sonraki iki saati de planlıyorsunuz, mesela yemek yiyerek ya da alışveriş yaparak, bu etkinlik için de aynısı geçerli. Burada golf var, atlı spor var... Kafanızı boşaltmak için ideal bir ortam. Ben kendimden biliyorum, golf oynarken başka bir şey düşünmeniz mümkün değil. İnsanlar da bu özelliğini seviyor. Sosyalleşmek ve iletişim kurmak için de ideal. Tamamen bir günü burada planlayabileceğimiz bir proje bu.” Telman ise artık herkesin alternatif deneyimler yaşamak istediğinin altını çiziyor. Bu durum alışveriş için de geçerli. Belgrad Ormanı’nın içinde, golf, atlı spor, Tenis sahalarının, 30 odalı lüks otelin olduğu yemyeşil bir yerde alışveriş yapmak davetliler için eşsiz bir deneyim olacak.

Haberin Devamı

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Lerga’ya Social İstanbul Kemer Country’de etkinliklerin devam edip etmeyeceğini de sorduk. “Social İstanbul hem İstiklal tarafında hem de Kemer Country’de lansmanlar, konserler, festivaller, sahne sanatları gibi birçok projeyle devam edecek” müjdesini verdikten sonra “Fakat” diyor: “İlk hedefimiz bu alışveriş şenliğini layıkıyla tamamlamak. Gelen herkes güzel vakit geçirmeli. Mevsim itibariyle yavaş yavaş İstanbul’a dönüşler de başladı, 20-24 Eylül’de de yazın uzatmalarını burada yaşayacaklar. Bu proje sonunda bizim için en büyük hediye: “Ne zaman tekrarlayacaksınız? sorusu olur.”

Haberin Devamı

YÜZDE 70’E VARAN İNDİRİMLER

Social İstanbul Kemer Country’deki Harvey Nichols - Brandroom POP UP Alışveriş Şenliği beş gün boyunca Sabah 11.00’den akşam 19.00’a kadar devam edecek. Etkinliğin sloganı da basit: Temiz hava, bol keyif, müzik, lezzet ve indirimli alışveriş. Hem de yüzde 70’e varan indirimler...