Gazete Vatan Logo

Doğa Koleji, öğrencilerine "başarmak" felsefesini aşılıyor.

Doğa Koleji, öğrencilerin üniversite eğitimlerini kendi seçtikleri bölümde almaları için gerçekleştirdiği yenilikçi eğitim modeliyle başarılara imza atıyor.

Lise hayatı öğrencinin hayatı için önemli bir süreçtir. Doğa Koleji, öğrencilerinin istedikleri bölümü kazanmaları ve kariyerlerini şimdiden doğru şekilde planlamaları için t-MBA eğitim modeliyle daha lise döneminde onları geleceğe hazırlıyor. Öğrenciler t-MBA eğitim modeliyle üniversite düzeyinde İşletme Yüksek Lisans Programı dersleri görüyor.

Detaylı bilgi için tıklayın!

Doğru Tercih İçin Profesyonel Rehberlik Sistemi Şart

Aileler de TEOG puanlarına göre sunulan burs imkânlarını değerlendirerek çocuklarına kaliteli bir lise eğitimi sunabiliyorlar. Doğa Koleji daha liseye geçerken seçimin doğru yapılması adına ortaokul rehberlik birimiyle velilere yardımcı oluyor.Doğa Koleji, değişen seçme ve yerleştirme sistemiyle ilgili olarak velilerini profesyonel ekipleriyle bilgilendirmeye devam ediyor.

Detaylı bilgi için tıklayın!

Her Öğrencinin Eğitim Koçu Var

Doğa Koleji, öğrenci merkezli eğitim sistemi ve özgün eğitim modeli ile öğrencilerini hayata hazırlıyor. Doğa Koleji’nde uygulanan Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi’ne göre, her öğrenci kendi eğitim koçu tarafından hazırlanan çalışma programı ile takip ediliyor. Üniversiteye hazırlık için çalışmalara 11. sınıftan itibaren başlanıyor. 11. sınıf öğrencileri okul sonrası; sayısal öğrencilere haftada 4 gün matematik, geometri fizik, kimya dersleri; TM öğrencilerine de matematik, geometri ve Türkçeden de YGS bazında destek veriliyor. 15 günlük periyodlarla deneme sınavları uygulanıyor. 12. sınıf öğrencileri için de aynı uygulama yapılıyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayın!

Öğrencilerin Duygularına Hitap Eden Eğitim Yöntemleri Uygulanıyor

Her gün okul sonrasında etüt düzenlenerek, öğrencilerin bu çalışma sırasında çözemedikleri soruları çözme ve eksik konularını giderme fırsatı bulması sağlanıyor. Doğa Koleji’nde LYS başarısının sırrı takipte ve eğitim koçlarının yol göstermesinde saklı. Öğrenci velileriyle sık sık yapılan görüşmeler sayesinde öğrenciler evde de takip edilerek yönlendirme ve motivasyon sağlanıyor. Doğa Koleji, öğrencilerinin her alanda başarılı olabilmesi için onların tüm duyularına hitap eden eğitim modelleri geliştiriyor ve çocuklarımızın anaokulundan itibaren bu modellerle sistemli eğitim almasını sağlıyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayın!

“Başarmak” Mottosu En Önemli Felsefe

Öğrencilere “kazanma”nınyanında “başarmak” felsefesiyle eğitim veriliyor. Doğa Koleji öğrencileri sadece sınav kazanmaya odaklanmıyor. Doğa Koleji bununla birlikte akademik başarıların yanı sıra hayatta da başarılı olabilen, öğrenmeyi seven, girişimci, kendine güvenen ve sosyal hayatta da aktif nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor. Bunun yanında öğrencilere çalışma disiplini de kazandırılıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın!

Doğa Koleji’nde Global Başarı için Anaokulundan İtibaren Teknolojik Donanımla Özel Eğitim İmkânı Sunuluyor.

Çağımızın en büyük belirleyicisi teknolojik gelişim ve ancak bu gelişimi yakalayanlar kendilerini geleceğe aktarabilecekler. Bu nedenle Doğa Koleji de eğitim sisteminin her aşamasında teknolojiye büyük önem ve yer veriyor. Doğa Koleji’nin takip eden değil takip edilen olma stratejisi, eğitim teknolojilerine yapılan yatırımlarla da ortaya koyuluyor. Sadece altyapı ve teknik donanıma yatırım yapmakla kalmıyor, Eğitim Teknolojileri birimi ile bu alana yön veren üretimlerde de bulunuluyor. Tüm kampüslerde dünya standartlarının üstünde eğitim teknolojileri kullanıyor, kendilerinin oluşturmuş olduğu zengin program ve içeriklerle de farklı ve yenilikçi bir eğitim veriliyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayın!

Doğa Koleji Eğitmenlerinin Sürekli Eğitim Merkezi: Doğa Akademi

Doğa Koleji titiz bir işe alım süreci ile çalışarak akademik kadrosunun başarısının temellerini daha en başında atıyor. Alanında tecrübeli, eğitimi ve kalifikasyonları ile kurumun kalite standartlarına uyacak kişilerle çalışıyor. Çalışanların periyodik olarak performans değerlendirmelerini yaparak kendilerini geliştirmeleri ve kuruma katkılarını artırmaları için çeşitli eğitimler veriyor. Şirket içi eğitimlerde teknolojik altyapı da etkin bir şekilde kullanıyor ve çalışanlara 24 saat eğitim verilebilmesi sağlanıyor. Bu amaçla hayata geçirilen Doğa Akademi ile çalışanların sürekli eğitim halinde olmaları, değişen ve gelişen eğitim dünyasına yeni teknolojik uygulamalara kolayca adapte olmaları, kendilerini sürekli geliştirmeleri sağlanıyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayın!

Öğretmenlerin Motivasyonu Her Zaman Ön Planda

Doğa Akademi kurulduğu günden beri önemli gelişmeler yaşadı ve bugün kendi başına bir marka haline gelmiş durumda. Öğretmenlere yönelik eğitimler planlanırken yenilikçi yaklaşımlarla farklı eğitim yöntemleri kurgulanıyor. Klasikleşmiş eğitim anlayışı yerine öğretmenlere özel çalıştaylar düzenleniyor ve bu çalıştaylardamoderatörlük nasıl yapılır, oyun oynatma yöntemleri, takım yönetimi, iletişim, problem çözme gibi onlarca başlık yenilikçi yaklaşımlarla uygulamalı olarak öğretiliyor. Yemekhane, temizlik, güvenlik, danışma gibi Doğa Koleji’nin önemine çok inandığı destek birimlerinin eğitimleri de Doğa Akademi tarafından kurgulanıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın!