Gazete Vatan Logo

Didem Arslan Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu!

Habertürk'le geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Didem Arslan Yılmaz CNN Türk ile anlaştı.

Didem Arslan Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu!

Habertürk ekranlarında 10 yıl boyunca 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı programlarını sunan ekran yüzü Didem Arslan Yılmaz ile kanalın yolları geçtiğimiz ay sonuna doğru ayrılmıştı.

Medyaradar'ın haberine göre deneyimli ekran yüzü CNN TÜRK Genel Müdürü Erdoğan Aktaş’la anlaşan deneyimli ekran yüzünün sunacağı program belli oldu

Didem Arslan Yılmaz'ın CNN Türk'te yeni bir tartışma programı ya da kuşak programı sunması bekleniyor.

Yılmaz, transferini twitter adresinden Yuvama döndüm ve eski dostum Erdoğan Aktaş ile tekrar birlikte çalışacağım. Mutluyum. Sizi CNN Türk 'e bekliyorum" sözleriyle duyurdu.

DİDEM ARSLAN YILMAZ KİMDİR?
İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Radyo Televizyon’da okudu, 1992 yılında mezun oldu.
1988’den itibaren haberin içinde çalıştı. Önce Eminönü Belediyesi’nin çıkardığı bir dergide çalıştı, sonra oranın halkla ilişkiler departmanında görev yaptı.
1992 yılında Flash TV’de haber sunarak televizyonculuğa başladı. Daha sonra Kanal D’ye geçerek muhabirlik yaptı. Serdar Cebe ile beraber Çalar Saat programını sundu. Devamında Show TV, Kanal 6 ve Star TV’ye geçerek Uğur Dündar ekibinde yer aldı. CNN Türk'te bir süre sunuculuk yaptı. Ufuk Güldemir döneminden bu yana görev yaptığı Habertürk'le 21 Mart 2016 tarihinde yollarını ayırdı.

Haberin Devamı