Gazete Vatan Logo

Demirören Medya'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel sergi: Buradayım

Demirören Medya Grubu'nun kadınları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel sergide buluştu. Kurumun farklı bölümlerindeki kadın çalışanlar objektif karşısına geçti.

Demirören Medya'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel sergi: Buradayım

Demirören Medya Grubu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde özel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Siyah beyaz konseptte hazırlanan serginin fikir sahibi Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu. Fotoğraflar ise Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün tarafından çekildi. "Buradayım" başlıklı sergide, yazı işlerinden yazılım geliştirmeye, danışma personelinden yemekhane çalışanlarına, kuaförden santral operatörüne, temizlik personelinden sağlık personeline kadar kurumun tüm birimlerinde çalışan kadınlara yer verildi.

Demirören Medya Center fuaye alanında açılan sergi iki hafta süreyle ziyarete açık olacak.

"Buradayım demek istedik"

Sergide konuşan Demirören Medya İK Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, "Demirören Medya ağırlıklı kadın çalışanları olan, kuvvetli ve büyük bir kurum. Biz burada sadece ekran önünden ibaret kadınlar olmadığımızı ve işin her aşamasında hepimizin ayrı ayrı katma değerimizin olduğunu görselleştirmek istedik. İşlerimizi yaparken anlamlarımızı bir daha tanıtmak istedik. Mümkün olduğunca da isimlerimizle 'Buradayım' demek istedik" dedi.

Haberin Devamı

Kadınlar işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar"

Fotoğraflar, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün'ün objektifinden yansıdı. Çekimler hakkında bilgi veren Aygün, "Ben bir kez daha anladım, kadınlar işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar. Çalışma ortamındaki kıyafetleriyle fotoğrafladık. Yani özel bir kostüm ya da makyaj yapmadık. Tüm kadınlarımızın Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu. Buradayım" sergisi, Demirören Medya çalışanları için unutulmaz bir anı oldu.