Jesus Quintana hikayesi!

Usta yönetmenler Coen Kardeşlerin 1940’ların kara filmlerine bir selam duruşu niteliğindeki, en sevilen kült yapımları arasında yer alan ve tüm zamanların en komik filmlerinden biri kabul edilen Büyük Lebowski‘den (The Big Lebowski) sevenlerini gülümsetecek bir haber var. Şu günlerde dokuz bölümlük dizi “The Night Of”un başrolünde boy gösteren John Turturro, yıllardır yapmak istediği şey için nihayet harekete geçti.

Jesus Quintana hikayesi

Büyük Lebowski’nin spin-off’u geliyor!

Uzun yıllardır Büyük Lebowski’de canlandırdığı Jesus Quintana karakteri için bir film yapmayı planlayan usta oyuncu, “Going Places” ismini verdiği spin-off projesinin çekimlerine başlayarak ilk adımını attı. Hikayesi Bertrand Blier’in Les Valseuses filminden uyarlanan yapımın ilk ismi “100 Minutes with Jesus” olarak belirlenmişti. Ancak filmin adı son olarak Going Places olarak kararlaştırıldı. Bobby Cannavale, Audrey Tautou ve Susan Sarandon filmin kadrosunda yer alan isimler arasında. Bobby Cannavale, Petey isimli bir hırsızı, Susan Sarandon, hapisten yeni çıkmış eski bir suçluyu, Audrey Tautou ise Petey ve The Jesus’ın birlikte olmak için iddiaya girdikleri kadını canlandıracak. Jesus Quintana’nın bowlingdeki başarısı malum, bakalım “Going Places” benzer bir başarı gösterebilecek mi?

Haberin Devamı

Jesus Quintana hikayesi

İnternet çağının ilk kült filmi olarak anılıyor!

Hepsi birbirinden absürd karakterleri, alışılmadık diyalogları, her biri özenle seçilmiş şarkıları ve Carter Burwell imzalı müzikleriyle oldukça geniş bir kitleyi fanatiği haline getiren Coen Kardeşlerin 1998 yapımı bu eğlenceli filmi gönüllerde öyle bir taht kurdu ki, filmin coşkusu bol sevenleri 2002 yılından itibaren bir “Lebowski Festivali” düzenlemeye bile başladılar.

DİĞER YENİ YAZILAR