Palahniuk yeni bir proje peşinde!

Romanlarında, paradan güzelliğe, saygınlıktan şöhrete, insanlığın yarattığı değer yargılarının aslında son derece anlamsız olduğunu gözler önüne sermeye çalışmasıyla dikkat çeken yazar Chuck Palahniuk, hayranlarını sevindirecek yeni bir proje için kolları sıvadı.

Palahniuk yeni bir proje peşinde

Kickstarter’da kampanya!

Yazarın Dövüş Kulübü (Fight Club) romanı, aynı isimle 1999’da sinemaya uyarlanmış ve tüm zamanların en iyi filmleri arasında yerini almıştı. Palahniuk şimdi ise iki yapımcı ile birlikte, 2002’de yayımlanan, Türkçede ise 2007’de okurlarla buluşan kitabı Ninni’yi (Lullaby) sinemaya uyarlayabilmek için, kendilerini ‘sanatçılar, tasarımcılar, film yapımcıları, müzisyenler, gazeteciler, mucitler, kaşifler vb için fon toplayan bir platform olarak tanımlayan Kickstarter’da bir kampanya başlattı.

Palahniuk yeni bir proje peşinde

Hedef 250 bin dolar toplamak!

17 Haziran’a kadar sürecek kampanya kapsamında, üçlü 250 bin dolar toplamayı planlıyor. Eğer her şey yolunda giderse yönetmen Andy Mingo ve yapımcı Josh Leake, kitabı Palahniuk’un da yardım edeceği bir senaryoyla sinemaya aktaracak.

Haberin Devamı

Öldüren bir ninninin hikâyesi

İlhamını yazarın gerçek hayatından alan kitapta, ani bebek ölümleri hakkında bir yazı dizisi hazırlayan gazeteci Carl araştırma esnasında, çocukların öldükleri anda kendilerine hep aynı ninninin söylendiğini fark eder.Ninni, okunduğu kişiyi anında öldüren bir özelliğe sahiptir. Bunun üzerine bu ninninin yazılı olduğu tüm kitapları yok etmek için harekete geçer. Ancak kendisi hoşlanmadığı biriyle karşılaştığında kendine engel olamayarak ninniyi aklından geçirerek sürekli birilerini öldürmeye başlar. Böyle ilginç bir senaryoya sahip film izlenir mi? Hem de nasıl izlenir... Ekip şayet 250 bin dolar toplamayı başarırlarsa 2017’nin sonları veya 2018’in başlarında filmi vizyona sokacaklarını söylüyor.

Şimdiye kadar 47 bin 955 dolar toplanan kampanya si de destek olmak isterseniz, projenin Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz...

DİĞER YENİ YAZILAR