Hannibal geliyor!

Kuzuların Sessizliği filmiyle tanınan efsanevi seri katil Hannibal Lecter’ın ilk günlerini anlatan dizi ‘Hannibal’ 2015 yılında üçüncü sezonunda hoşa gitmeyen reytinglerinden dolayı yayından kaldırılmıştı. Mads Mikkelsen, Laurence Fishbourne ve Hugh Dancy gibi isimlerin rol aldığı türünün en iyi dizilerinden biri olarak görülen Hannibal için verilen bu karar dünya çapında hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip dizi sevenlerine büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı.

Hannibal fanlarını gülümseten haber

Yeni bir habere göre Bryan Fuller, 2001 yapımı Ridley Scott’un yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Anthony Hopkins, Julianne Moore ve Gary Oldman’ın paylaştığı Kuzuların Sessizliği filmindeki Anthony Hopkins’in Hannibal’ı canlandırdığı hikayesini konu eden bir sezonla diziyi devam ettirmek niyetinde. Dizinin üç sezonu Hannibal’ın 2001 yapımı filmden önceki hikayesine odaklanmıştı. Dedektif Will Graham’in Hannibal Lecter ile dostluğuna ve başka bir katil Garret Jacob Hobbs’ı öldürdükten sonra psikolojisindeki değişimi gözler önüne seriyordu. Hannibal filmlerinde pek yer bulmayan diğer karakterlerle ilgili de detayler veren, birbirleriyle olan ilişkilerini atlamayan dizinin tüm karakterlerin psikolojisini izleyiciye aktarmaya özen gösterdiği aşikar. Son olarak Doctor Strange ve Star Wars’da rol alan Mads Mikkelsen’ın Hannibal rolünde pek ürkütücü olmasa da iyi bir oyunculuk sergilediğini söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Şimdilerde, dizinin yaratıcısı Fuller dizinin fanlarına böyle bir güzellik yapmaya niyetlenmiş niyetlenmesine ancak, henüz ortada ciddi manada bir çalışma yok... İlerleyen günlerde yeni haberlerini duyarız...

DİĞER YENİ YAZILAR