Gazete Vatan Logo

Danla Bilic kimdir?

Danla Bilic kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Ünlü Youtuber Danla Bilic ile Aşkım Kapışmak polemiği gündeme bomba gibi düştü. İşte Danla Bilic hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Danla Bilic kimdir?

Danla Bilic fenomen Youtuber'lar arasında yer alıyor. Güzel ve başarılı videolarıyla oldukça sevilen Danla Bilic'in Aşkım Kapışmak ile yaşadığı polemik nedir? İşte yanıtı...

İddialara göre Danla Bilic ismiyle tanınan ve çektiği makyaj videoları ile tanınan Akdemir, bir süre önce Youtube'da Aşkım Kapışmak için 'şeref yoksunu, karaktersiz' ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine duyan Aşkım Kapışmak ise mahkemeye gitti. Kendisine hakaret ettiğini söylediği Danla Bilic'i şikayet etti. İstanbul Aile Mahkemesi'ne korunma talepli dava dilekçesi verdi. Geçtiğimiz aylar ise Neslihan Damla Akdemir (Danla Bilic) hakkında kişilik analizi yapan Aşkım Kapışmak, ünlü Youtuber'a 'kalçalarını görelim' demişti. Akdemir'in de bir süre önce mide küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmişti. Öte yandan Danla Bilic'in Youtube'dan aylık 250 bin TL kazandığı iddia edildi.

DANLA BİLİC KİMDİR?

Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu.

Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara da başlamıştır.