Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Münbiç ile ilgili gelişmeyi dünyaya Samsun'dan duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerimizin Münbiç'de devriye gezmeye başladığını dünyaya Samsun mitinginde şu sözlerle duyurdu "Münbiç'ten terör örgütleri çıkacak dedik, başladı çıkmaya. Askerimizin devriye gezme olayı başlayacak dedik o da başladı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Münbiç ile ilgili gelişmeyi dünyaya Samsun'dan duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Samsun mitinginde konuştu. İstanbul mitingine resmi rakamlara göre 1 milyon 300 bin kişinin katıldığını ifade eden Erdoğan,'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Sizleri saygı ile selamlıyorum Samsun. Muhteşemsin Samsun. Hamdolsun Samsun bizi yarı yolda bırakmadı. 2002'den beri girdiğimiz tüm seçimlerde Samsun AK Parti'nin en büyük destekçilerinden biri oldu.Havalimanından gelene kadar Samsun bir başkaydı bugün kabına sığmıyorsun. Samsun bizim göz bebeğimiz.
BİZ BİRİLERİ GİBİ SADECE SAMSUN'U SEÇİM ZAMANLARINDA HATIRLAMIYORUZ
Samsun bizim yoldaşımız. Biz birileri gibi sadece Samsun'u seçim zamanlarında hatırlamıyoruz. Son 4 yıl içerisinde 5 kez Samsun'a geldim. Sizlerle dertleştim. Şimdi önümüzde kritik bir seçim var. Biz Samsun'dan yine rekor bekliyoruz. Samsun, 24 Haziran'da yeni bir rekore koşuyor muyuz? 24 Haziran'da mührü bir kez daha AK Parti'ye basıyor muyuz? Rabbim bu sevdayı kem gözlerden korusun. Rabbim bu güzel şehirdeki kardeşlik iklimini muhafaza eylesin.
İSTANBUL'DA 1 MİLYON 300 BİN KİŞİ GELDİ
Samsun dün İstanbul'u izlediniz mi? Sağanak yağış vardı ama bu yağmura rağmen dinlemediler. Size resmi rakamı açıklayayım mı? Bu davaya gönül veren 1.300.000 kişi Yenikapı'yı doldurdu. Kardeşlerim son 16 yılda Samsun bize nasıl sahip çıktıysa biz de Samsun'u hakettiği yere getirmeye çalıştık.

BU 15 YAŞINDAKİ YASİN BÖRÜ'NÜN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN KİŞİ DEĞİL Mİ?

Senin ne işin var Edirne'de? Bu adam benim Kürt kardeşlerimi sokağa döken, 53 kardeşimizin ölümüne neden olan kişi değil mi? Bu 15 yaşındaki Yasin Börü'nün ölümüne sebep olan kişi değil mi? Kardeşlerim Samsun'a son 16 yılda 27 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 4579 adet yeni derslik açtık. Şehrimizde ikinci devlet üniversitesini faaliyete geçiriyoruz.

Şimdi Samsun'a bir de şehir hastanesi yakışır dedik. 900 yataklı bir şehir hastanesine de Samsun'a yapacağız. Biz yaparız, onlar konuşur. İhale süreci devam ediyor. Bakıyorsunuz muhalefet bunlardan da rahatsız. Bir de benim için utanmadan yorgun diyor, Bay Muharrem ben antremanlıyım. 16 yıl futbol, 40 yıl siyasette tecrübemem var.

SEN DAHA BAŞLAMADAN BİTTİN BİTTİN
Sen daha başlamadan bittin bittin. Niye? Senin yalandan başka sermayen yok ki. Sen iftiralara tek tek cevap vermeye değmezsin, seçime 5 gün kaldı. Neymiş OHAL'i kaldıracakmış, biz iktidara gelince OHAL'i kaldırdık. Terörle mücadele çerçevesinde süresi bitince biz OHAL'i zaten kaldıracağız. OHAL'in sanayiye, eğitime bir zararı var mı? Neden rahatsız oluyorsun? Benim dışımdaki adaylardan terörle mücadeleyle ilgili birşey duydunuz mu? Şuan itibari ile Afrin'de 4 bin 600'ü aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Şuanda Kandil'e operasyonlar devam ediyor. İlk operasyonda 20 uçak kaldırdık ikinci operasyonda bunların dağ kadrosunu vurduk. İlk operasyonda 20 uçak kaldırdık ikinci operasyonda bunların dağ kadrosunu vurduk. Şuan biz öyle bir mücadele veriyoruz ki CHP'ye de HDP'ye de sesleniyorum. Biz şuanda milletimiz için beka mücadelesi için çalışıyoruz. Biz diyoruz ki er veya geç bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Biz icazeti milletimizden aldık.
ÇARŞAMBA-PERŞEMBE İKİ ÖNEMLİ PROGRAM VAR
Buradan Ordu’ya gidiyorum, akşam ilginç bir çekim yapacağım. İnşallah Çarşamba Perşembe iki önemli programımı var televizyonda. Savunma sanayi bu akşam. Ama dediğim gibi Çarşamba Perşembe bu çekimler de anonsunu yapacağız. Buralarda yeni yönetim sistemini açıklayacağım.
MÜNBİÇ'TE ŞU ANDA DEVRİYE GEZME OLAYI BAŞLADI
Şuan biz öyle bir mücadele veriyoruz ki CHP'ye de HDP'ye de sesleniyorum. Biz şuanda milletimizin beka mücadelesi için çalışıyoruz. Biz diyoruz ki er veya geç bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Biz icazeti milletimizden aldık. Münbiç'te şu anda devriye gezme olayı başladı. Biz 81 milyonun tamamının refah düzeyini yükseltmeye çalıştık. Biz icraattan bahsediyoruz bunlar neyden bahsediyor? Samsunlu çiftçilerimize toplamda 2 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik.

Haberin Devamı