Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyaya ayar veren ülke olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Bingöl 6. Olağan Kongresi'nde konuşma yaptı. Erdoğan "Hiçbir güç Türkiye'yi bölemez. Bu millet ölüm kusan uçaklara rağmen bağımsızlığından zerre kadar ödün vermemiştir. Hain FETÖ'cülere meydanı dar eden Bingöllülere teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyaya ayar veren ülke olacak

Gençler aşık ne güzel söylemiş. Bingöl 4 dağ içinde yanım yağ içinde kim Bingöl'ü sorarsa bir yarim var içinde. Bizde bugün 2 buçuk senelik hasretin ardından Bingöllü kardeşlerimizi görmeye geldik.

Bu ülkenin içinde olanlar değil dışarı da olanlarda kıskanıyor. Şuan karşımda kabına sığmayan Bingöl görüyorum. Terör örgütüne şamarı vuran Bingöl görüyorum.

BİNGÖLLÜLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ülkemizde siyasete dışarıdan karışan zemin hazırlayanlar Cumhurbaşkanlığı Hükümetiyle tarihe karışacaktır. Hain FETÖ'cülere meydanı dar eden Bingöllülere teşekkür ediyorum.

Hiçbir güç Türkiye'yi bölemez. Bu milleti parçalayamaz. Siz bizim yanımızda böyle kararlı durursanız terör örgütleri başarılı olamaz. Onların arkalarındaki güçlere rağmen vatan toprağının tek bir parçasını bizden koparamıyorlar.

Bu millet ölüm kusan uçaklara rağmen bağımsızlığından zerre kadar ödün vermemiştir.

TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Son Kudüs meselesinde barış ve istikrarı sağlamak için gerekirse tüm dünyayı ayağa kaldırırız dedik tüm imkanlarımızı seferber ettik.

Haberin Devamı

Türkiye milli güvenliğini ilgilendiren tüm konularda hem saha da hem masada olmaya devam edecektir. Tüm şer şebekelerinin heveslerini kursaklarında bırakacağız. Toprağa düşen her bir şehidimizin yaralanan her bir gazimizin acılarını bu katil sürülerinin yanında asla bırakmayacağız.

DOĞALGAZ HER YERDE OLACAK

Söz verdiğimiz gibi Bingöl'ü doğalgaz ile buluşturduk. Bazı vatandaşlarımız kullanmaya başladı. Şehrin tamamını gelecek yıl doğalgaz ile tanıştıralım da benim Bingöllü hanım kardeşlerim rahatlasınlar.

Deprem olduğunda hemen atlayıp geldim. Bingöllü kardeşlerimi yalnız bırakamazdım. Biz dertliyiz dertli bu millete aşığız.

BİNGÖL'E KARŞILIKLI UÇUŞLAR BAŞLIYOR

İstanbul Anadolu yakasından Bingöl'e karşılıklı uçuşlar başlıyor.

TÜRKİYE AYAR VEREN BİR ÜLKE OLACAK
Son 15 yıl içerisinde oyunları boza boza kaos senaryolarını yırta yırta geldik. Elde ettiğimiz hiç bir başarı tesadüfen olmadı. Terör örgütleriyle mücadele ederken vatandaşlarımıza hizmet ettik. Klavyelerin dillerini çok iyi okuduk.
Kardeşlerim güçlü Türkiye dünyaya ayar veren bir ülke olacak. Biz Amerika ile yarışmıyoruz kendimizle yarışıyoruz. Hukuk, adalet, toplumsal barışlar noktasında bir çok ülkeye örneklik yapıyoruz.

Haberin Devamı